piektdiena, 2011. gada 25. februāris

kaķi - man šodien nepatīk. mūsējie.

Patiesībā - atvērti vaļā ir visi aizvērtie skapji un atvilknes un ciemos pie mums nākt ir bīstami, ja vien negrib sapīties un pazust mazos oderes atgriezumos un izklīdušos diegu pavedienos .. un dilles saceltajās mājās no segām un spilveniem..
...Sakausēju jau sen - sen sagrieztās oderes.. salipināju kastītēs - kaķi uz to visu laiku tika iespundēti vannas istabā un man no sirds žēl, ka viņi nemaz to neuztvēra kā sodu, jo turpināja ālēties un gāzt visu tur.. kaut mirklī, kad iegāju - viņi vēroja baložus. Bezjēdzīgs sods par "lekt uz galda - lidot pa sienām".
..rīts bij dīvains - dille negribēja palikt "skolā" , ikrīta rituāls nedarbojās... sēdējām uz krēsla un es jau domāju, ka ģērbsimies un iesim prom, bet brīnumi notiek un skolotāja Inese piedāvāja dillei doties uz lielo grupu.. , samāja man pa logu un devās brokastu kārbas gardumus grauzt..

dienas otrajā pusē izvilkām filca krājumus un saveidojām pils dāmu cepuri.., kura atšķirībā no papīra veidojumiem, krītot un šļūkājot pa zemi nezaudēs formu un jēgu.,
galvenais izspiest caurumus, pareizi atzīmēt caurumus otrā pusē, uzveidot no drātītēm "adatu" un aidā.. malas dille pati nošuva..un protams - kas gan vispār tas par veidojumu bez gliteriem..:) to tur tik dauz ka cepure vēl ar vien karājas un žūst.. un zem kakla sasienamās lentas nomainīju uz gumiju vijumu, lai paritīgo turas..

Filca kroņi ir nenolietojami un tiek lietoti atkarībā no lomas : ir karalienes, madagaskaras, tēta..

Tagad būtu jāiemācas taisīt princešu klipši..:) jo spīdīgāki jo labāk...