ceturtdiena, 2011. gada 17. marts

zemeslodes krāsas

0.75 LVL pirku rõzlillā glāzes, biezum bieza stikla un stāvot pie kases un runājot ar pārdevējām ievērtēju viņu jauno "kases aparāt sistēmu" un pamanīju kaut kādas dīvainas krāsas.. - protams kas tās par krāsām es sapratu mājās.. vēl sapratu ka esmu pārmaksājusi nejēgā:) par eļļas krāsu un terpentīna sajaukumu - bet dille bij priecīga par zemeslodēm, kuras varēja sakrāsot, kā burvju feja.. Sava veida maģija tajā visā ir pat ar manu aci skatoties...Un labi vien ir, ka tās tūbiņas tik mazas un dilles pirksti ar tām var tikt galā.. un nav jājauc atsevišķā traukā , bet citādi - labi gan, ka manā rajõnā nav neviena normāla rokdarbnovirzienveikala..., jo man vajadzēja tikai glāzes..
...glāzes, jo rīt piekdiena.. un apsolīts, ka rīt veidosim, kokteiļļļļus - rõzā... un ar saldējumu.., tad nu šodien gatavojāmies -rītdienas ballītei.
Kūku bļoda ar tapa. Ar slotu un dusmīgu saulīti , man tika ļauts nokrāsot apakšu un nolakot pēc tam..:) ... un virtuve šodien šķiet tukša, jo no palodzes aizceļojuši zirņi uz ...- nemaz nezinu kurieni, bet virtuve gaiša un tukša..
Bet tā kā ballītei nepieciešams arī - galdauts, jo - kas gan tas par galdu bez galdauta.? Dille ļāva nogriezt daļu no viņas gultas "baldahīna" jo citādāk nevienu vienkrāsainu auduma strēmeli neatradu.:) tad sākām zīmēt arī to, kaut gan tik daudz šodien krāsots bij, ka ātri apnika.... , bet nedēļas laikā būs labu labais..., tas nekas, ka rīt jau ballīte un būs jālieto nepabeigts... vēl protams pielikām pāris virtenes virtuvē virs galda, pirms tās nav aizceļojušas dekorēt skatlogu.., bet to visu rīt..





Bet kaķi.. - tie vakar spēlēja futbolu ar mazajiem tomātiem.. 2 reizes no "nedrīkst kāpt" galda nogāza.. , ritīg dusmojos, bet šodien... kārtīgi kā pundurtrusīši, tik pa grīdu...