trešdiena, 2011. gada 20. jūlijs

Čiekurot.parole. trakie kaķi.

Un dzīvoklī neiespējams klusums ir bez suņiem un kaķiem. Un uz mežu ejot bez tiem rodas sirdsapziņas pārmetumi.Bet tagad rakstot istabā, kurā jau saldi guļ dille ienesas kaķis ar pīkstošu peli zobos un otrs kaķis tam lido pakaļ. un tad dodos es.. ar lukturi kurš nestrādā.. Mazs haoss istabā, bet es uzvarēju, par spīti visiem šņācieniem, lēcieniem - dille pat nepamodās. un Pie visa vainīgs Rokijs, jo saldi gulēja pirms parastās kaķu medību guvuma mocīb istabas :)
Patiesībā, ja vien Rokijs atbraucot no patversmes pirmajā naktī nebūtu izārdijis trušu sprostu un nokodis mūsu trusi Ansi Alfrēdu Jēpi.. es patiesi domātu, ka viņš ir visnormālākais no mums. Vienkārši pārāk normāls. un vēl patiesāk - nav nemaz tik traki kā izklausās.
Kad akā nav ūdens, tad uz Rīgu jābrauc mazgāt drēbes. Dīķūdenī pat peldkostīms zaudē nokrāsu. krāsu. Šķiet, ka pat vardes ir palikušas brūnākas. Bet Siguldas audumveikalā - audumu mēra ar nobīdēm:) - Nav ko stiept un slidināt staipīgu audumu, jo Valters atšķirībā no manis visu redz un pasaka! Bet audums izstiepās tieši tik.. tik, lai dillei iestieptos kleita un paliktu kleitai man. Tik dille māk sev izdīkt visu pirmā. Bet viņai ir tik daudz kleitu, ka nemaz nebij plānots. nudien.
Domiņa ar dilli grauž zirņus. bet Zirņos - katrā otrajā zirnī pa mazam tārpiņam.. nekādas pākstēšanas. Kaut gan:) ..
Centos atrast vecās bildes. Nekā. izvilku no skapja veco portatīvo datoru. Mazais melnais draugs. ak jēl. Ieslēdzu. - Tur protams prasa paroli. Joki vai ne?:) uzmetu pāris variantus, bet bez papildjautājuma - nekā:) ... jautājums " Ko tu zini?" es uzreiz rakstu - "neko" protams..:) ka šis variants bij nepareizs.. , un smējos balsī par savu "gudrību" domājot paroles. Bet es atcerējos. Kaut gan dators atslēdzas uzreiz pēc ielogošanās. progresīvi.:) Atstāju uz galda.
Čiekurot - lasīt Čiekurus. Čiekuri man neiziet no prāta. neiziet un viss. sabērām uz galda , lai saulē plaukst vaļā. Ja labi plaukss, tad liksim šos pie darba. Katrai priedei savādāki. Čiekuri man Ķīnu atgādina. Nekādas sakarības.
Ievērtējām vai pa ceļam uz Līgatni arī ir bijis Čiekurbiris. Bija un nebija vienlaikus. Dunduri - odi - neļāva ēst mellenes tupot pie melleņkrūmiem.. Un Ja ar baltu kleitu ieiesi mežā. tad ar baltu noteikti neiznāksi. Bet bēda maza, jo baltu kleitu vienmēr var nokrāsot. un krāsot mums patīk. Jā.. krāsot. Cilvēks cilvēka pasauli izkrāso. dzīvi.