sestdiena, 2012. gada 3. marts

pudele pastā.

Un pastā iekrīt pudele. Pasta pudele ar vēstuli. Ja vien Latvijā kaut kur tādas pārdodas, es gribu zināt! 
 Tas tak ir skaisti un ģeniāli, kā tā peld uz konkrētu adresi un sagādā - nenosveramu prieka daudzumu.  Un Somiem ir apaļas markas. Kā pasaule, kā saule. Patīk dažādība. Pasts ir vieta, kur katram ceļotājam jāsāk - nu to valsti izpētīt.
Pieci metri virves . kā brilles. vai kasetes lenta. gliemežu skūpts vai auto riepas. Samezgloju pret griestiem.
 Kāds kaut ko izdzēš. Cits uzzīmē no jauna.
 Jānis - "3 Pavāros" pārsteidza dilli. Kaut šķiet dillei šķita, ka nemaz savādāk nekad nenotiek. Jo tā tak notiek visur, ka no dažādām garšu mērcītēm, Tev priekšā uzzīmē gleznu.., kuru Tu pēc tam apēd, zieķējot ar maizi pa papīru... ar dakšu ķerot piparmētru ledeņzāli.
 Bet tā notiek tikai tur.Paldies! Paldies, ka mani uzaicināji pusdienās. Un paldies - dillei, ka ar vēsu prātu piekrita iemainīt savu mīļo makarõnnīcu- pret ko savādāku.
 Lai cik līki arī mēs nebūtu - pret sauli stiepjamies.
 Miera nav. Likumus zinu.., kaut nezinu.
Pudeli uztaisīt gribas. Uzzināt, vai pa pastu var nosūtīt pavasari  - arī gribas.
 Plastikāta iesaiņojums no - hmm... satīna palaga. ..Sviestpapīrs, lai nelīp klāt "gludeklim" un aidā.. , jo kaut kur jau "jaunā gada" markas jāizlieto:)
 Sabērt pavasari - kopā ar Regas spalvām:)
 Iespraust korķi. Piesvilināt korķim klāt plēvi, lai nekrīt nost. Un cerēt, ka šāds joks - pastāt tiks uztverts ar pozitīvu smaidu. Nevis likvidēts un par to stāstīs ziņās "bīstams sūtijums" .
 Tad nu, ja rādīs ziņās, tad rakstam virsū - adresi un vietu, kurai noderētu reklāma .. ha ha.. un ceram uz veiksmi, ka neizbirss pa ceļam.. vai pastkastē..

 Divnedēļu raž-pumpuri .
Reanimēta es. Ar miera sajūtu tā pat - kā pumpuriem.. tā lēni, bet plaukst.