pirmdiena, 2011. gada 11. jūlijs

gaisaa

Vēl ar vien Hēlija gāzes balõns stāv pie mums.. un vēl ar vien tur kaut kas iekšā ir.. kaut gan.. ja piepūš miskastes maisu.. tas gaisā neceļas... par smagu? dīvaini.. bet nu neceļas.. tāpēc sākuma doma pārtapa citā domā..

Kad pagalmam lido pāri gaisa baloni un šņāc.. suņi rej.. un Regai no viņiem bail. Viņa izturas piesardzīgi un nervõzi. Gluži tā pat, kad no šosejas atskan sirēnu skaņas.. visi gaudo.. Bet ne par to.. viss par to,ka ja vien dille savā dz.dienā jau nebūtu pavasarī pasūtijusi "gulbju balli" , es noteikti gribētu pierunāt viņu uz gaisa balõnu balli..jo visu var uztaisīt pats bērns, vecākiem vien piepūšot balõnus un aizsienot..:) un gribētu redzēt pļavu pilnu ar dilles draugiem gaisa balõnos no kartõna kastēm:)...kuras viņi paši savedojuši.
Dzeru kafiju ar pienu.. un tā kā zinu, ka ir vietas, kur govis neved laukā, bet viņām pieved ēdamo.. un viņas tur mūžam kūtī dzīvo un netiek izskrieties pļavā.. tad katru reizi lejot pienu no pakas iedomājos.. un ceru, ka pienāks diena, kad visas govis laidīs izskrieties pļavā..
Gaisaa.....