trešdiena, 2011. gada 23. februāris

Rīga

Nosaldēto audziņu vietā kāpņutelpā uz palodzes parādijušies divi hiacintu un viens narcišu podiņš - tas ir tieši tik, lai es piedotu par tiem nosaldētajiem...
Neizprotu, kā citi mājās uztur kārtību. Vai nu viņiem nav mantu.. vai nu viņi mantas nepielieto, par radošu rosību nerunājot..
...Pazaudēti visi dūraiņi. Vienus atstāju laukos, jo malku nesot uzradās caurums , bet ja ņemtu līdz izknibinātu lielāku, nevis salāpītu. Kurpes pie kurpnieka. Kleita pie šuvējas. bet cimdi - pie lāpītājas?
Padomjlaiku akvareļkrāsu tūbiņas glabāju. ilgi - tās , kurām ar vāciņu nevarēja atspiest to caurumiņu.. un tā arī nelietoti stāvēja. un beidzot pielietoti , lai arī nemaz nestāstīšu, kā dille to mākslas paveidu sauc.. un arī akvārijs tiek atjaunots.. , noteikti iegādāšu vēl visādus dīvainus līmējamus objektus.. kaut PVA līme ilgi žūst, mazajai izdodas pielīmēt... uzliek kārtīgu punktu ar otu un met virsū..


Filca zvērus uzfrišinājām un rīt tie brauks uz "lakstos" pārdoties.. ieaugt starp augiem un raisīt smaidu. kādreiz tos taisīju ballītes galda kartēm, bet izmantojām, kā spēli, lai raisītu vaļā lentas... un pēc tam sietu atpakaļ - mezgls jau tam visam par godu ir apgūts visos paveidos.. es jau gribētu saņemt ziedu pušķi ar filca zvēriem..