otrdiena, 2013. gada 5. marts

puķes. putenim. puskukulis.

foxtrot. maina krāsu ... maigs brīnums..
..klusi, klusi zāle aug un tulpes veras vāzēs.  Un saules stari šķiet tās nokrāso.., jo sākumā viņas nemaz tik rozā nav. Un vēl - jo vairāk patīk, jo tās augušas Latvijā..te pat kur Bauska.
 Un tad es savu rīsa sirdi dotu par pilnu vāzi tulpju.

 Čiekuru kolekcija. Lēni, bet aug. nedēļā viens labs, kvalitatīvs čiekurs noteikti tiek atrasts.
 Svētdienas rīts. Putenis. Valters atbrauc no "lakstos" un saka, ka esot dāvaniņa atstāta man tirgotavā , bet viņš mašinā atstājis. Putenis. Viņš varot pastāstīt, kas tur ir.. ja es gribot. Protams , ka es gribu zināt, jo saprotu, ka putenī viņš atpakaļ neies. ... " Maize esot... paciņā esot maize" - Tad jāiet pēc maizes. Putenī.
Nav jau daudz cilvēku - kurus iedomāties, kā maizes dāvātājus. Man gan prātā bija tikai viens. Un pēc garšas tas bij īstais:))
Un - Paldies Tev Griezīt par maizi!!! Paldies - vīram:)
Tā vēl ar vien ir tik pat garda, kā es to atceros. Dievīga. Paldies!!! Un viņa atbrauca tieši uz brokastīm.. Minūte minūtē. Pat caur puteni.
Veiksmīgi izvairījos no projekta "loks". Izņemot to, ka biju aizgājusi līdz t/n "kurši" un nopirku asu skalpeli &  virvīti.
PS- tur uz sienas bij rakstīts, ka sieviešdienā... sievietēm atlaide 25% visām precēm. Tad nu iespēja ar atlaidi tikt pie kārotām lietām.. Kāda urbja vai finierzāģa, vai jaunām otām un krāsu toņiem. Man tas liekas forši, jo atlaide liela & visām precēm. Tā tas ir retu kur.
Tad nu "loks" uztapa. Un tieši tik lokans, ka funkcionē.  Mājās gan pārvietoties ir gana bīstami.
Es nezinu - kas ir tas. Bet nu tā nu tas ir.

Un tad mīkstais suņ-matracis pārtop par mērķi. Tieši tik - lai koka bulta tajā ieslīdētu, ja šāviens ir gana stiprs un nomērķēts "matrač-mērķa" virzienā.. :)
Puķu otreizējā izmantošana.
Un, lai arī ar slingā iesietu & aizmigušu zīdaini rakstīt nemaz nav tik viegli (prāts nav tik brīvs kā pirksti) .. Slings ir varena ierīce. Vienīgā, ko nebiju nevienam atdevusi, kad dille izauga no tā lietošanas.