pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Č.

Skumji kratu galvu un saprotu, ka nav izdarīts tas, kas ir vajadzīgs.., bet to jau zinu tikai es un Valters. Un kopumā jau ir ok. Vairāk kā Ok. Tik bildējot dažādas sfēras vienuviet - man nepieciešama asistēšana - tīri .. ha ha.. stratēģiskajā virzienā..! uzšaut - lai atceros , kas patiesi ir tas, kāpēc mēs esam mežā. 
Čiekuri un bluķīši un violetā krāsa. Un ziedi. Tāpēc mēs tur bijām. Sajust vasaru caur Čiekuriem un pēc tam visu pārējo. 
Un Jā! ir viegli saprast un iztēloties sevi - redzot sev saprotamu vidi. Bet zaļa tilla kleita.. Nu jēl! Tad liekas, ka tā tika šūta tieši mežam. Tilla kleitu dizainēja un šuva: Sintija ... un , ja tādi cilvēki strādā citā sfērā, tad ko viņa paveiktu , tad ja strādātu savā? Tilla un diegu sfērā? Par ģeniālo sievietes skaistumu nerunājot.. 
Redzēt sūnu Čiekur mežā zaļu tilla kleitu un dievīgus ziedus - nudien, pat tie, kuri sevi neiztēlojas - kaut kādā Kāzu dienā.. to vienkarši spēj sākt darīt, jo viss aug.. un smaržo. Un cilvēks tajā vidē dabiski iekļaujas, tik dabiski, ka šķiet sireāli ... . Tas gluži kā ar dziesmusvētkiem, kad pat tie, kuri nedzied/nemāk/nevar.. dzied līdzi. 
Un garšu kārpiņām ir cieša saistība ar labu sajūtu arī mežā.
Un viņš spēj vienā naktī radīt brīnumus.. Tu aizej gulēt, bet viņš rada ziedu brīnumus. Atceros - "jaunībā" rītu, kad brokastojām virtuvē blakus dekorētam zārkam.. , patiesi skaistam:).. un nakti, kad sīpols pārtapa dimantā..  un tad šo, kad mašīnā ieraudzīju tik daudzus un visus tik tik ļotus pušķus. Un tāds ir katrs otrais rīts.. Un ir daudzas lietas, ko es nemaz neredzu,jo vairs sen tas netop virtuvē. Bet šoreiz - tas viss par godu mežam. Un sajūtām pret vasaru un ziediem. 
Bet Doma viennozīmīgi - nav meža suns..! Nav! Un Čiekurkleita ar izrādās nav nobildēta, tā kā nākas.. nu nav..:) Uzšaut man! Divreiz!  Kaut bildes dievīgas! Un meitenes tik skaistas. Un viss jau ir izdevies uz visiem 100% ,bet vajadzēja uz 200%. 
Ar to arī beidzas - Čiekuru vasara. Tieši tik ļota, lai sajustu rudeni mazliet ietinoties šallē. Un - Paldies, par skaisto vakardienu! Un paldies arī Andrim, par to, ka atrada manu telefõnu un kāpa priedēs:) un ģenerēja smaidu.