pirmdiena, 2012. gada 23. janvāris

skatuve.teātris.prieks.putnu bistro.

Viens solis un pirmdiena. Bet skice protams gatava bij vakar. Tikai no cita lenķa.
 Nevar saprast.. palikt Rīgā vai ne. Migrēt uz laukiem vai tomēr ne. Ar domu, ka brauksim prom..gatavojām putniem - ēst, jo cerība minimāla, ka kāds cits neaizmirsīs iebērt barotavā "pārtiku" ..
Es kausēju. Viņa blenderēja. Es maisīju, viņa stūķēja formās.
 Viss mazliet taukains.. Katls, galds, grīda, izlietne.., bet visu nošvammējām..

 Sanāca - hmmm... gardi?:)
 Pirmais vai pirmā.. savu knābi iecirta..
Bet ir tādi zvēri - kā baloži, kuriem barotava par mazu, bet tie drosmīgie un nekautrīgie, kuri no rokas ēda un spēja mazo putnu barotavā ligzdu uzvīt:) .. - to vairs nav.. šī laikam cita paaudze. Kautrīga un bailīga bez gala. Un dilles veco pusdienu kārbu uzveidoju par baložu bistro. naktī var aizvērt, lai nepiesnieg.. un no rīta atvērt.. + nekas nekrīt nost..uz kaimiņu palodzēm.., jo iepriekš bēru uz palodzes.. , kaut attiecīgi tad tika arī visiem citiem, kas pa sniegu brida.. Tehnika - Ar striķi piesiets koferis pie radiatoriem:).. 

 Leļļu teātris, skatuve, TV ekrāns, pasaku realizācija.. tas viss nelika mieru un prātu, bet ar šūšanu man ir kā ir. divi metri septiņdesmit cm filca. un pāris metru oderes + karstā līme + lipekļi un stieples = skatuve gatava.
 Saule. koki. mākoņi. Vilku vāles. putni.. - viss skaidrs, bet dille šorīt pasūtija , mamutmeiteni Eliju..., nuuuu... es pus stundu zīmēju, līdz dille uzzīmēja manā vietā. Jo es tak nezināju, ka mamutiem ir mazas ausis:) man visu laiku sanāca mamutzilonis, beigās gan atzina manu veikumu par labu esam.
 Māla figūras jau sen savu teatrālismu pilda no gultas augšas.., tad nu visu ziemu varēs kaut ko ik pa laikam uztapināt , lai lugas uzvestu.
 Doma ar bij galvenajā lomā.
 Valters uzveda izrādi par Bārbiju, kurai uzbruka Mamuts... - nu ļoti veselīga tā doma nebija, un pamācoša ne tik..., kaut dille to uztvēra ar smiekliem.. , Man bij izrāde par Mušmirēm:)
 Bet tieši tik priecīgi arī ir ar priekabiksēm kājās. Mums ar dilli tagad arī ir. Un gribam vēl - stāvam rindā. Kaut viennozīmīgi neesam tendētas ģērbties vienādi, bet nu prieks paliek prieks. Tas mums daudz un dažāds, tad vismaz bikses vienādas.
 Valters gan sākumā izteicās negatīvi. Bet tas mūsu prieku nemazina. Dillle domā, ka viņai ir princeses Jasmīnas vai Fionas bikses .. un ja viņa ir kategõriski pret zeķubikšu vilkšanu zem biksēm.. ar šīm viss notika,.. visas Zoo takas jau šovakar izskrēja(Jūs jau zinat, ka no 16:00 -19:00 visiem biļetes cena - 1.00LVL..)