svētdiena, 2011. gada 18. septembris

mīla.skaisti.gadi.

 Valters teica, ka jāpaiet desmit gadiem, lai beidzot viņš uzveidotu tādu līgavas pušķi, kurš man patīk.. , tādu - ko es gribētu sev. Un tas nav maz, gan tas, ka desmit gadi , gan tas - ka es arī kādreiz to gribētu sev. Tad nu šis ir tieši tāds.
Vēl jāpaiet ir nezcik gadiem, lai satiktu sev mīļu cilvēku mežā. Manas "stilīgās" būtības otru pusi - Sintiju. Un teikšu godīgi, ka tagad mēs nudien izskatamies daudz labāk, nekā jaunībā, kad meklējām tos savus stilus, kas bij tālu no vārda stils. Bet kad apkopošu bildes ar skaidru prātu, tad jau pat rakstīt neko nevajadzēs.. tik pūst un elst.. par to cik skaistas meitenes latvijā.. un cik skaistas kleitas tās pašas sev šuj.. un cik skaisti Valters ziedus kārto.. cik skaisti Agnese "knipelē un spurgaļo"
 Meitenes te runāja par to Latvisko mīlestību. Nu tad būs būt tam latviski.. (bildē Ludvigs par savu mīlu domā)
 Un vēl :) Agnese beidzot uzveidojusi arī skaistu šlipsi.Viņai gan vajadzēja mazāk par desmit gadiem.. Nu tādu, kas man patīk. Tādu, ko es kādam gribētu apsiet vai nosiet.  Un vārds skaisti - nenolietojas. Tad nu skaidrs ir viens.. kaut ko taisot jādomā par Mī.le.stī.bu.. jo gan šlipsē, gan pušķī, gan vārdā "mīla" tas ir..
Bet rīt es visu izstāstīšu - caur kadriem. caur Sajūtu mežu mežā.