trešdiena, 2011. gada 13. jūlijs

vēstule.spārni.pārkāpums.

Nav ne mazākās iztēles par to - kā lai uzveido gulbi, bet no apļu atgriezumiem palikuši divi lieli maisi ar baltas kokvilnas atgriezumiem..no kuriem var nogriezt mazus trīsstūrīšus. tieši tik mazus un lielus, lai tie varētu sašūties par spārniem... Hmm.. Nu bet vismaz sapratu, ka jāšuj ir vai nu uzreiz uz kleitas/krekla vai arī citādi nekādi piedabūt, lai turās kakla rajõnā nevar, ja vien pieknibina.. apsien.. ko dille neļauj.. vai jāšuj gulbja kapuce ar visu knābi un ņemam vērā , ka šūt es māku tik pat labi, kā dille.. un viņai pat apstādināt un piespiest sanāk labāk:) to ierīci..
Bet nu jā.. šujam-aparāts atceļoja šodien uz Līgatni. Paldies - omei Ingai, ka ļauj to lietot.. kaut nudien vajadzētu tikt pašiem pie tāda, vai vismaz Omei nopirkt vietā jaunu:)
Bet dillei patīk.. ja neskaita - to ka gulbja spārniem vajadzēja rõzā gumijas:) tad .. protams, ja pasaka, ka tie ir gulbja spārni - visiem tas ir skaidrs! Vai ne?:)
Bet šodien bij vēlviens dzeltens vakars. Gāze balõnā un pašas ļerpatiņas maisā neliek mieru.. Nu nebūtu tak prātīgi iznomāto gāzi atdot atpakaļ:)
Tad nu Laine, eksperimentam - palaist gaisā gaisa balõnu - dille teica kategõrisku - "NĒ!" , Tad izdomājām palaist gaisā - kādu uzrakstu..., uz zila auduma uzzīmēju sirdi, lai vieglāks.. izgriezu vidu.. - kļūda..:) viss sašļūka.. , bet pumpainam karogam jau nekādus paskaidrojumus nevajag.. Valteram gan kārtējā lielummānija.. un jālaiž gaisā viss viss garais audums.. tā lai redz:) tā lai var kleitu uzšūt visām meitām:) tie kas saņems..
pievienojām arī vēstuli ! Protams!!! :)
Ja nu atrod un saņem..:) tad, lai dod ziņu.. Bet nudien, nudien NO VISAS SIRDS ceru, ka tas joks nevienam postu nenodarīs.. , Jēl, nebija doma kādam nodarīt pāri vai pārkāpt likumu, ko noteikti izdarijām.. nu neko...

Nu īsts vasaras karogs. īsts.
un brīnumainā kārtā viņa bija ar mieru laist to vaļā..
Bet - Tad, kad saprata, ka atpakaļ tas neatlidos.. - tad jau asaras pa gaisu! Pa gaisu! :) Bet vēlāk jau vējš to pūta atpakaļ un smaids sejā atgriezās pēc pāris mirkļiem..
+ Lai nav neskaidrību! Balõni protams nenolaidās un neatlidoja atpakaļ:)viņi augstu - augstu gaisā lidoja Zvārtes ieža virzienā... Gaujas.. vai Cēsīm.. nu kaut kur tur:)