otrdiena, 2011. gada 29. novembris

filca egle. salūts matos. piparkūku burti.

Piefilcēt pilnu izlietni. Filca desiņas egļu zariņiem, jo egles vēl ar vien nav.. tad nu jātaisa..  Cilvēki sadalās papīra lipinātājos un nelipinātājos. Es pie tiem otriem piederu. Tad nu filca ruļļi laukā un desiņpriekos iekšā.
Radiatõri vēl ar vien ir tikai maigi silti... tieši tik, lai paralēli tiem dzīvoklī ieslēgtu arī kaut kādu elektrisku sildāmo, jo citādi.. ikreiz, kad gribas ielaist svaigu gaisu.. nākas gaidīt līdz nākamajai dienai, lai atļautos novilkt džemperi. Bet kalte laba.
 Bija gan pērļu stumbrs, kuru pēc tam pats dizaineris novāca. Bija gan doma, ka egle būs krāsaina, bet viss pa zaļo līniju iekš jūrkokā izurbtā cauruma iestirpinātā stieplē veidojās.
 Bet krāsas par salūtu. Salūts matos.
 Dille reizēm saka "Tev cirks galvā" :)
 Filca parūka.
 Bet lai nu ko - bet piparkūkcepšana tika gaidīta vairāk par ĻOTI.  Kamēr mīkla sildījās uz radiātõra, lai iegūtu kaut cik mīkstu paveidu.. formām bija ballīte "kurš pirmais spiedīs ?"
 Pa ceļam konstatēju, ka ne cepampapīrs mājās, ne citrõns glazūrai.. nu i joki..:) cepampapīru atradu - viņa saņurcītais veidols liecina par dzīvi pirms šodienas:)
Bet tātad gribēju piparkūkburtus - piparkūkvārdos saveidot.. vai turas vai neturas.. cauri stumt tos koka irbuļus nevar, jo sajūk burti, bet uzliekot uz irbuļa eksperiments izdevās. Turas kā vellls klāt:)
 Vismaz tieši tik, lai izturētu fotosesiju "GRAUZ KLUSI" .. , attiecīgi izcils veids kā saveidot skaistus ziemassvētku apsveikumus.. caur burtiem uz bildēm..
 Klusi iegrauza dille.
 Bet Rega pelnīti tika pie sava Grauz. Jo viņa ir īsts grauzējs.