pirmdiena, 2014. gada 20. janvāris

ledus laikmets.

Noņemt objektīvu un pielikt to otrādāk - ar lēcu pret spoguļkameru, iegrozīt attālumu kā vajag.. un palielināmā stikla efekts ir garantēts. Pilnīgi pārsaluši pirksti un nokaitēta pacietība + aizturēta elpa, lai noķertu asumu. Bet tik skaisti. 
 Par zaļo gan neviens nedomā - tik par sniegu.
 Bet ja lakstos atlaižu dienās - zvaniņus neviens nenopirka.. tad man bij vesels spainis ar zvaniņiem.. - kurus es savēru virtenēs..
 .. gan kāzās .. gan zvaniņsvētkos iekārsim.. Lietosim. Un klausīsimies burvīgā - dzin. Daudz.
 Maz sniega, bet to var atrast cepurē. Vēlams ārējā pusē.
 Rokijs sildās saulē vai arī uzsūc d-vitamīnu. Un var just. Var just, ka pavasaris tuvojas, kaut ziema vēl īsti nav bijusi.
 Apliet flīzes. Sals visu pārējo izdarīs pats. Un ja sākumā domājām, ka suņi pakritīs.. viņi nav tik negudri, kā domājām un apiet apkārt.. jo uz ledus izrādās kājas arī salst daudz ātrāk kā sniegā vai flīzēm bez ledus...

 Neēdami kēksi. Ledusspēlēm.. visādām.. slidināšanai, dauzīšanai, ledingam un vienkārši ledus priekam..
 Domai patiesi auksti - jau pirmajā lēcienā pār slieksnim.
 Nakts pagalmā. viss ledū. Mirdz. Slīd ar - jo nopulēts. ar ceļiem un kombinzoona pēcpusi...
Lakstos mīl. Ģertrūdes ielas lakstos - pilna laiva mīlestības.
 Tā mūsmājās lieto būrus - un pēc pārbaudītas pieredzes.. ar pozitīvu rezultātu.. - atzīts, ka tas viss noteikti var darboties labi arī citās mājās.



 Miele patiesībā pelna savu dienišķo maizīti. Arī kaķis prot strādāt. No grāvja līdz modeles karjerai. Slava garantēta, bet to Jūs redzēsiet pēc kāda laiciņa.
 Un rūķi ar sildās.