svētdiena, 2012. gada 12. augusts

realitāte blogpasaulē.

Meklēt skaisto dzīvē, doties uz priekšu par spīti visam. 
Mani iedvesmo skaistais un īstais, kaut tas uz mirkli vien. Jo mirkļus saskaitot sanāk veselas dienas. 
Es vēlējos ticēt un ticu, ka arī viņas tic skaistajam, jo tas mūs virza uz priekšu. Kaut katrs zem vārda - skaisti... var likt -  ko citu.  Sajust ko citu. 
Bet skaisti ir satikt un iepazīt. Atkal  - ieraudzīt, ka viņas ir īstas. 

 Kaut Laine stāsta, ka nav "hug" cilvēks.. - viņa būtu jānospiež zem apkampieniem un skāvieniem. Jo - Paldies! Par - Blogballi! Par brīvdienām..! Par - to, ka viņai pietiek pacietības un spēka , mūs savākt kopā un visu organizēt!!!! .
Un - Mārtiņ, Paldies!
 Un katrai no mums apkārt ir mīļi cilvēki, kuri ir... un nemaz nesmīn ūsās par mūsu - blogošanu.  Jo mēs tur visas bijām.. , pat tās, kuras vēl neraksta blogus, bet lasa..

 Kaut bezgala žēl, ka "mītavas" vaininiece uz blogballi netika, bet meitenes mija. Acīm mirdzot .. īpaši pie Ilzes "aizjūru" kofera..  un es viņu vēl ar vien iztēlojos plīvojošā garā  - garā kleitā..

 Tie , kuri štopē vaigos (es) - tiem gardumu galda nobildēšana nerūp. Tie tik ēd. Bet tur bij daudz vairāk par vīna pudeli. Daudz - būtu maigi teikts.
 un.. ja  neieelpo svaigu gaisu, tad kūkām & grillētiem gardumiem - kunģī pietrūkst vietas..
 Krāsot tāfeļdēli.. un ak Jēl! Šī bilde man liek smiet, jo es ticu , ka Laine - itin nemaz nenojauš, ka ne viņa vienīgā tur põzē:) .. Bet visādi citādi . Te Tu sēdi datrõrekrāna šai pusē.. un raksti/lasi.. - bet viņām visām ir tādi raksturi & humori, ka to nemaz izstāstīt nevar. To var tikai izjust uz vietas.
un...nemaz nevajadzētu būt divām domām, kura ievēro īstu - blogballes dreskõdu!!!
 Pa vidu ir nakts. Mūzikas skaņu un smieklu pilna. KlaČot ir viens, bet kulturāli izglītoties - Vislatvijas dziesminieku saietā Lielkrūzēs.. ir kaut kas pavisam cits. Vesela sauja ar kritiķiem, kuri izgūlušies uzkalniņā. Mazliet drebelīgi no dzestruma. Bet acis un ausis vaļā. Un vai es teicu ,ka smējos? Un smiekli - tas nozīmē, ka mūziķi&dzejnieki - bij uzdevuma augstumos :)
 Knapi aizver acis - kad tās ir jāver vaļā, jo krūma rakstīts Laine Lapiņa & Co.. Un Tur bija ko nopirkt. Un cilvēki arī pirka.
Mammas roku darinājumi :
 Plūmītes pasaules sašūtie dārgumi:
 Puķuzirņa tamborējumi, sīrupi & tējas.. :
 Es jau domāju, ko lai uzveido - ko man tirgot? Bet labi - ka ir cilvēki, kas atgādina, ka man arī ir ko tirgot..
 Griezes  filca karuseļi & tējas..
 Neticami. Nopietni!
Piebalgas puses blogs skan!  Viņa ar vīru spēlēja, dziedāja, skandināja.. Un kaut es dziesmām vārdus zinu un nezinu vienlaicīgi... es no sirds izdziedājos- pat pilnīgi nezināmas dziesmas.
Ar dziesmām - viņi lietu aizdzina un mūsos spēku radija. Manī noteikti.

 Diet un dejot. Ja Tu neko netirgo - tad dejo nost!!!


 Nē.. nu nopietni!!! Paldies - Vivitai!!! Par iedvesmojošu stāstu - par dzīvošanu laukos. Un par to, ka mūsu domās skan dziesmas.
 Aiga tirgoja - Atstarojošu dziju.. arī manā koferī (dodoties uz māju) ir 100m dzijas.., lai kaut ko starojošu uzvedotu no tās..
Organizācija uzdevuma augstumos - Laines pārsteigums izdevies, kaut viņas panika par to, ka kādam "nepatiks" - lika viņai izstāstīt mums to..   Ideju kreļļu Laurai  - paldies par auto stūrēšanu!!!
 Panika . Par to ka kāds nekad nav laivojis. Par to ka procentuāli vairums ir apgāzies ar laivu. Par to, ka meitenēm vienkārši reizēm vajag paniku, kaut patiesībā - tā nav panika, bet milzīgs emõciju daudzums.
 Upes mētru pilnas laivas. Un - Panikas laivā : acīm redzams miers!

 Un ja arī Laura neraksta blogu. Viņa ierodas uz visiem blog "realitātes šoviem" - un piedalās no sirds. Un es saprotu kāpēc... es saprotu- kāpēc to darīs arī Zane... (kaut var jau būt, ka viņas sāks rakstīt)

Un ticu, ka Līgai būs burvīgas dziesminieku saieta bildes. Paldies par Smieklu kvalitāti & kompāniju trennējot aci uz krītošām zvaigznēm!
Un nemaz nevar visu izstāstīt un parādīt.. , graužu Vinitas dāvātos želejlācīšus un es došos gulēt!!! Jo visu nemaz nevar uzspēt dokumentēt.. , visu nemaz nedrīkst.... Jo šī atkal ir tikai daļa no visa, jo es itin nemaz nepieminēju - ekskursiju par "laika ziņu" atmiņām. Ineses suni.dēli - kurš bija tieši tik garš, ka neietu nevienā auto, bet meitenes viņu iestūķēja. "raskladuškas" pozitīvismu. Gardo rupjmaizi. Prieku par zeltu. Jaunos dilles svārkus. pārdotās pastkartes. Sieru ar amoliņu. Dūmu mākoņus. Omleti brokastīs.Vazdiku &Pļavnieci. Sīmani. Kazāku. Pirkstu, ko nevajag rādīt cīņu sunim. Āpšu pāri. Cukurvates smaržu. Un manu foršo mammu, jo citādi - es tur itin nemaz nespētu būt.
Paldies, ka Jūs blogojat. Paldies par stāstiem & smiekliem.
Blogballes nepilnīgā apskata beigas.