svētdiena, 2015. gada 23. augusts

Blogballe - 2015.

Nu iedomājies, ka Tu vienkārši - pavadi stundas kopā - ar Lieliskām sievietēm, ļoti tuvu izjūtot viņu ģimenes, pat ja tās nav līdz paņemtas. Katra ar savu stāstu.  Un pat ja - Man vienkārši gribējās pavadīt laiku- visu vērojot un elpojot, knipsējot. Laine - Mūs piespieda gatavot! Man negaršo ne kūkas, ne Ķirbju zupa, bet Ķirbju zupa bija lieliska - ar gailenēm un sēkliņām. .. un šī Šokolādes kūka man noteikti garšotu.  
 Un kaut ikdienā - es neesmu tāds "draudzeņu" cilvēks..  - katru reizi blogballēs es jūtos, tā "nu šitādas meiteņu ballītes man patīk"  ...  Un Laine  - Paldies - Tev par tām!
Tu varētu strādāt par organizatoru! Cilvēku ballītēm.. tādām kā blogballes. Piesātinātas no a-z!!!! Tāpēc, ja Jūs meklējat - Organizatoru savai ballītei, tādai, kura kustas uz priekšu nevis notiek vienuviet- tad nolīgstat - Laini!!!
Un nedrīkst neorganizēt! Es gribu cept un gatavot arī tad, kad - Visām būs ap 60 un 70..:)
 Un - Paldies Martai - par uzņemšanu savā virtuvē! Nu tik sirsnīgi un patiesi.. ņem un ielaiž savā mājā pilnīgi svešas meitenes. Forši! Un vai tā notiktu bez blogiem? Nē!  Pat ja mēs vairs tik bieži nerakstam!  Un ciemoties pie cilvēkiem - kuri no Rīgas pārceļas uz dzīvi laukos - ir iedvesmojoši tiem, kuri arīdzan vēlas - tieši tā. Tuvāk dabai.






 Un no sirds - ceru, kādreiz nogaršot arī - pēc pašas Martas receptes - cepto kūku.
 Bet grafiks! Grafiks - tik saspringts, ka - mums jādodas uz  Disku Golfa Laukumu "Braku takās".
 Mežā Meta Meitenes ... gravā un kokos ... taurenīšos un kalnā.
 :) Un jā! Viņas spēlē Disku golfu:) lienot pa krūmu gravām.
Iepriekš - nebiju spēlējusi , bet tas ir forši! Domāju, ka jebkas ir forši, ko dara kopā.. varbūt uz beigām mums jau visām apnika, bet ... bet.. sākumā nudien bija forši. Pārsteidzoši!



 Zupa. Gardumi. Pie Mārča un Ilzes - Ērgļos.  Par viņiem - var palasīt šīs nedēļas žurnālā "Ievas Māja" - tur vispār var palasīt par lielu daļu no blogballes:)

Un ja nu es lietoju grādīgo dziru- tikai kāzās.. tad šoreiz bez kāzām nogaršoju - Saimnieku taisīto kandžu.. - Un vispār! Nu ja cilvēki dara un domā, pat ja es neatbalstu - grādīgo lietošanu. Saprāta robežās - domāju, ka šī dienās būs forša pieturvieta tūristiem , kuri dodās uz Ērgļu pusi un arī naktsmītne - info par to var atrast meklējot - Radošās atpūtas pagalms "Tiltiņi"


 Un Visvairāk man patika - viņu Meža kino! No sirds forši!!!!!!
 Un pēc pāris stundām miega - šūpuļtīklā un ar degunu guļammaisā.. - Kāpām iekšā auto un ripojām uz Kāles ezeru "Ezeru skaņām" .
 Daudz laivu.  Laba doma, bet es no visa - vienkārši priecājos par ezeru un to, ka mēs ar laivām.. laivojam.  Koncertu es neuztvēru. Bet doma man patīk..




 Organizēts - tas pasākums ir ok. Norādes ir. Saprotams viss ir. Bet es gribētu tos milzu ekrānus - arī tālāk no skatuves..

 Bet pīlēm- neskaitāmo laivu plūsma - bijusi/nebijusi.
 Un Laipni cilvēki.. un patīk, ka tas viss tāds vienkāršs.. bez tirdzniecības teltīm un reklāmu stabiem.
 Paldies ! Paldies ... par Lielisko Diennakti!
Paldies Inesei - par raļļošanu pa Latvijas ceļiem! Tu brauc Lieliski! Un noturēji savu sporta auto uz ceļa - kā īsts profesionālis.