sestdiena, 2011. gada 17. decembris

blogballe.

Un tie cilvēki ir īsti. Ar saviem stāstiem. Smaidiem. Smiekliem. Jokiem. Atklāti. Atvērti. Patiesībā mēs tik ļoti daudz , ko uzzinam viens par otru. Tik daudz virtuāli, vēl vairāk reāli. 
 Paldies, Valteram  - ka par spīti grafikam, mēs iespiedāmies tam pa vidu un blogballei bija mazs stūrītis atvēlēts. Un - Andrim  arī Paldies:) .. par kõdu rītausmā un par to ,ka mūs piecieta ar smaidu sejā.
 Un meitenēm - Paldies, par to, ka viņas ir. Virtuāli un reāli.  Un nav viegli sastapt cilvēkus, kuru starpā - Tev nešķiet, ka Tu esi ārpus normas. Vai arī ir viegli. Vienkārši rakstot un lasot.. un ieklausoties.
 Bet īsumā :) uz galda pusfabrikāti un reciklētas lietas - Gardas bez gala. Un tieši tas, jau ir tas - ka pat ja riekstiņam vidū ir neizvārijies pļurē.. tad tas ir gards riekstiņš, jo viņš ir atbraucis no Ventspils. Lipīgs. Bet no sirds . Un pat ja Madara nedeva mums mitrās salvetes. Viņa mums iebaroja Mārpuķīšu tēju ar Smilšērkšķu lapām un kaltētiem pīlādžiem- un izvērsa jaunu domu prātā "par to cik dažādi mums visiem ir draugi" - attiecīgi Madarai - TIE IR.
Bet Pai izrādās arī māk cept pīrāgus izmantojot Burku vākotāju. Viņai ir ne tikai šūjmašīna, bet cepeškrāsns un viņas garnele dzīvē izskatās vēl labāk nekā bildēs. Un pīrāgi bija silti. Tas tev nav blogā ieraudzīt - ko mājās uztaisi. Tas ir atvest siltus un iedot pagaršot. Lūk- tā .
Karstvīns. Šampanietis. Ruma konfektes  - noslēptas Picas kastē. Inese ir viens no cilvēkiem, ko Valters atceras no vasaras bloga realitātes šova, kā - "tā, kas kleitā".. , šobrīd viņa jau ir pārkvalificējusies uz "izrādās labs cilvēks" kas ir milzu kompliments, no cilvēka, kurš gulējis 3h un ceļoties pajautā, kā man gāja, un pēc tam vēl izstāsta pāris secinājumus no manis dzirdētā un sevis redzētā. Un tieši tā arī ir. Labs cilvēks kleitā. Un Paldies -Tev par palīdzību rītausmā. Un par Palīdzību puišiem.Un par patiesiem stāstiem par sidru un kārtību.
 Un mūsmājās ir jauns dzīvnieks - Vinitas pūce, bet viņa pati nudien arī ir kā pūce.. viņa visu vēro. Vēro un tad izsaka savu domu. Viņa drosmīgi devās cauri lietum uz pirmo vilcienu. Bet patiesi blogpasākumam vajag trīsdiennieku.
Es jau domāju, kur ir mans guļammaiss. Un Līga arī noteikti domā, kur guļammaiss . Un man tas tik ļoti patīk. Tas vienkāršums. Jo es nekad vairs nebūšu padsmitgadniece, kura dodas pārgājienos,  Bet nu lūk ir man prātā ainiņa, kā Līga guļ uz Zaubes mežiņas lieveņa priekšā iekš guļammaisa un norisinās rīta sarunas. Šajā rītā viņas no Līgas atnestajiem kalendāriem knieba Ziemassvētkus :)  Un
es patiesi ceru, ka mums izdosies tos guļammaisus sapakot un tik pat vienkārši - kā vakar būt sarunās tik pat reāli kā virtuāli. 
, kas dzīvo mežā :).. Organizē -Koncertu un Gadatirgu. Un nākamvasar Būs. Trīsdiennieks. Un - Paldies Mārtiņam par Spalvām:) Un es šorīt skatoties bildes smejos, par to mirkli, ko atcerējos, ka naktī bij teikumi par "white balance" iekš jaunā Laines fotoaparāta, jo tur viss izskatās rõzā. un zilgans.. Hmm... man nāca apgaismība kāpēc - jo bij tak rõzā gaisma varbūt ne?:) Bet Var jau būt , ka nakts ir pārāk gara un es kaut ko ne tā atceros. Bet visā visumā, ceru  - ka Laine šodien nenosala. Un pat ja viņa saka, ka viņai nepatīk apskauties:) Viņa no sirds pelnījusi, lai viņu apskauj bieži un bieži. Patiesi. Paldies:) 
Pedagõģijas teõrijas neievērojot - viņas visas , kaut ko arī apguva. Varbūt jā.. varbūt nē. Bet vismaz redzēja, ka tas nemaz nav sarežģīti, lai uzveidotu ēnu uz fotopapīra.
Šajā bildē notieki tiek apspriesta - "pensijas tēma" vai Labdarība jo sejās tas ir nolasāms.., jo ja Madara šajā bildē runātu par Operas akadēmiju.Tad Jūs redzētu , ko nozīmē termins "Īsts FANS" :) nu tāds no sirds. Un vispār ir jāraksta - Kartītes, nevis Kartiņas. un jāmācās būt par labu draugu. Es mācos un mācīšos.