piektdiena, 2012. gada 27. aprīlis

VizbuļČiekurplekste. tante. paldies.

Pērles. Protams, ka var nebērt burkās, spaiņos, koferos. Var turēt katru savā nodalījumā, pēc - krāsas, formas.., bet tad pazūd prieks.., vismaz man. viņai.  Bet patiesi - reizēm pērles stāv , katra savā nodalijumā, kā renģes bundžā. 
Saules stars izlocīts brilles formā..
Bet viennozīmīgi šis pakāpiens ir nodeldēts - līdz spīdumam.  Lecu batutā - ar mūziku ausīs. Ākstijos. Lidoju. Mācijos kaut ko jaunu. Un sajutos - ļoti. No tās sajūtas, ka var aplidot uz visām debess pusēm un džemperis plīvo. No sajūtas, ka šo vidi esmu izbaudījusi un izmantojusi uz visiem 100% .. pat vēl vairāk. Ir savi stāsti. Ir  savas takas. Un labi nospodrināts pakāpiens.
Ar sirdi ieraudzīts. Caur pirkstiem.. 
Un ja es tajā koferī katru gadu ieliktu pa kādai lietai- no katra gada. varbūt pa vairākām, bet mazmazītiņām.. ar vēstuli papildinošu.. un tikai pēc gadiem piecdesmit - ļautu to citiem atvērt. Viņu atmiņas par lietām - būtu pavisam citas. Pilnīgi citas, jo katram savs koferis. Bet ne visi to dod citiem atvērt, kur nu vēl izlasīt.
Un rusifikācija  - Mammas roku dizains&darbs. Man šķiet, ka tas ir talants - salikt kopā - audumu ar stāstu.
Par mazu.. par mazu. Domai brilles par mazu.
Un dille to sauc par - princeses vesti.., tad  nu ja man būtu overloks(ceru, ka tā to pareizi raksta)  -es to atdotu vieglu sirdi- tantei, kura šuj un reciklē... ho hooo :)  Lai overlokõ..
Tas dzeltenais rulllis - Ko citi ar to dara? Kāpēc tas gadiem jau gozējas Omei uz skapja, bet viņa ar to itin neko nedara? Kam tāds vispār der?
Savilku "dzelteno" ar savilcējiem - pie stieples. Jo zivis uz āķa vēl neķeras.. domājām izķeksēt tās ar sietu..
Protams no makšķernieku viedokļa - dzeltenā tīklā nekas i kļūdas pēc neiepeldēs.., bet ... bet.. ja citas krāsas mājās nav? un ja ļoti vajag.. Tieši tajā mirklī.


Un tad!!!!! - Nē.. nu bez jokiem! VizbuļČiekurplekste!
.. nudien es zinu, kur atrodas makšķerlietu veikals..- un mēs noteikti kaut ko tajā upē noķersim. Pretlikumīgi. Bet mēs pēc tam atlaidīsim. apsolu.