otrdiena, 2011. gada 15. marts

Sajūtu mākoņi..

Ne mirkli neesmu domājusi, ka tas kā es rīkojos ir pareizi - vai esmu "pareizāka" par citiem.. kas tas vispār par vārdu? Bet vai tad, ja man ir viedoklis - par kuru es cīnīšos tas nozīmē, ka tikai es esmu pareiza? Citi izslāpuši pēc vitamīniem, bet man burtisks mīlestības trūkums organismā. Labu vārdu trūkums.. un ne jau no citiem, bet no tās mīlestības.. ,
bet toties kaķis.. - kaķis spēlē "klavieres" un baksta skaņas.., kad tās stāvēja plauktā - tad līda plauktā, tagad stumj pa zemi un izklaidējas mūzicējot..




Ieklīdis pie mums ir mazs aparāts, kurš razho burtus.. un izprintēēēē.... , citi cilvēki - jau to noteikti pielietos īstajai nozīmei, bet kamēr viņš vēl nav aizceļojis uz tirgotavu.. ar dilli to izmantojam "nenopietni" ... visādas pogas un opcijas.. un POGAS!!! maziem pirkstiņiem.. un ne tik maziem..:)

Izcili.. kāds ir sarakstījis "mākoņu grāmatu" - visu cieņu - Juri Kronberg! ļoti patīk!

Mākonis vispār ir tāds maģisks vārds.. daudz ko izsaka, ja vajag... bet ja nevajag, tad neko... - jokojot vai nē, bet ja kādreiz precēšos.. tad uzvārdu mainīšu tik tad ja otra puse ar mainīs.. un tad mainīsim uz Mākoņiem.. , nevienu ar tādu uzvārdu nepazīstu.. priekštata nav.. bet virs galvām, vai galvās tie vienmēr ir..
tīri formuliski uz mūsu ārdurvju iekšpuses jau vairākas sezõnas - virs ģimenes iniciāļu koka ir uzzīmēts mākonis, jo ja cilvēkus atrod - kāpostos, atnes - stārķi... tad mūs no teikti izmeta no mākoņiem.. sajūtu:) Paldies par grāmatu, kura noteikti kādu laiku tiks šķirstīta - kā ikdienas labo ziņu bībele.
Bet no aparāta izdrukāju tos "sajūtu mākoņus" ..mazliet pagraizīju to textil lentu.. un piegludināju pie krekla... pirmais mēģinājums.. - printētos burtus nedrīkst gludināt kustībā.. uzlikt un noņemt gludekli.. vai labāk caur sviestpapīru.., ko es neizdarīju...! bet nekas... tad jau redzēs, ko tas joks teiks par veļasmašīnu..- tieši par burtiem domāju...