ceturtdiena, 2014. gada 14. augusts

Muļķīgo ideju realizācija = prieks.

Muļķoties ar burtu kubiem. Ik pa laikam ir patīkami tikt vaļā no idejas - to realizējot. Protams es jau kādu laiku esmu atmetusi domu, ka es pati varu visu sazāģēt un salīmēt. Bet ideja realizēta. Un man patīk. 

 Bet man oficiāli ir - 30! Tāds apzinīgs un apaļš cipars. Jūtos muļķīgi, jo man jāsaka, ka patiesi nejūtos tik veca, bet tā jau saka visi. Un es ar. Kaut ir dienas, kad es izjūtu savu vecumu vai esību. Piemēram ar muguras sāpēm. Bet nu tas ir tāpēc, ka nu nav jādara tas, kas nav jādara meitenēm jaunībā:) Jo citādi būs kā man - pienāk 30.. un "AU".
 Kino nakts zem debesīm. Visi aizmiga.. un es viena ar bērnu dārza apsargu, kurš izkāries pa logu.. skatījos savu romantisko Kino. Bet tā jau ir. Vasara ir tieši tik, lai nevienam nebūtu laiks pat noskatīties ar mani kino, jo katra miega stunda ir dārga.
 Es reizēm šuju. Šujmašīnai gan nepatīk šūt +30 grādos.. viņa man tad lēni rūc pretī. Un pirksti piesvīst pie auduma.. Bet melleņu abažūri gatavi.
 Un Kukurūzas tik gardas, kā zirņi..
 Kad ziemassvētku pērles pārvēršas piecu minūšu "Getsbijā" ..
 Bet mājās tikmēr citas kompozīcijas top.. un tik skaistas! .. Visādos zemes toņos picas un gardumi.
 Kino kompekts nokomplektēts. Var iznomāt  iekš www.konomat.lv
 Bet Līst..! Un kino vakari pārvācās uz šobrīd tukšo istabu. Kino istaba! Jo ja var būt Cirka istaba, kāpēc , lai nebūtu "Kino" istaba..
 Vasaras sezonā TV skatīšanās ir samazināta līdz minimumam - pāris dziesmu video klipi deju priekam un kino filmas vakari ar projektoru..  - uz TV ir uzlīmēta fotogrāfija, kura visu laiku krita nost. Izrādās ka ir arī slepenie nakts skatītāji. :)
 TV ballīte.


 Un koka baļķis(kurš ir vecākā mūsu mēbele) sākumā tas bija plauktiņš, tad kaķu nagu asināmais, tad puķu poda turētājs, tad mazmazītiņā benķītis un tagad TV galdiņš. Izcili! Un viens baļķis!