pirmdiena, 2011. gada 2. maijs

sev un citiem ticēt.


Šalli sāku adīt braucot uz Liepāju , jau - daudzas -daudzas dienas atpakaļ, šalli forši adīt, kad jābrauc tāls ceļš iekš auto...., bet pabeidzu vakar. Vakar arī iesāku dillei vesti (trīs taisni gabali un kapuce, kā zeķes papēdis ar pietamborētām malām, lai dziļāka kapuce) adīt, šodien pabeidzu pat kapuci.. salauzu pat tamboradatu, kuru atradu mammas diegu/pogu lādē.. Garo šalli gan jābildē uz kāda kalna gala.
Negatīvs - varbūt tas ir viens pozitīvs vārds ar priedēkli "ne" , ja vien no tā var izdabūt kādu bildi. Rakņājos - burtiksi - rakņājos savos negatīvos.. Atradu visu - ko vēlējos. Un vēl vairāk. Atcerējos, ka man kādreiz ir paticis Sederkvists ( blakusvāģu klase) , jo viņam veltīti vairāki negatīvi pa 36 kadri - ak jēl:) jaunība.. un visādas svaigā gaisa dienas. Izvilkām Leona atvesto kasti, bet tur viss kopētājs bij aplipis ar to mīksto materiālu, kas sadrupis/izkusis.. no vecuma - vai kādas citas kaites, bet pretīgs un lipīgs palicis uz visa, kas tam pieskāries.., tad nu izmazgāju visu ko var izmazgāt un no pažobeles izvilku citu aparātu. Ļāvu dillei padarboties - un ja vien būtu man fiksāža un attīstītājs..rīkotu mēs šovakar bilžu tīstīšanu:) - jo dille saprot, ko nozīmē asums.. pati uzstādija,kaut kloķi griežas smagi... tik forši:) - vasarā jau nebūs vairs tumšās naktis.. un tik daudz pacietības, lai telpu padarītu ar milijons segām tumšu dienas laikā.. man vairs pacietības nav. Fotoballīte jārīko, jo trīs aparāti darba kārtībā ir. izmazgāto ar piedabūšu darboties.

Bet visādi citādi - vesela nedēļa aizvadīta ar domu - vai patiesi būs jādodas uz slimnīcu. Dilles slimošana spēj manī izsaukt neizprotamas domas, bet tagad jau šķiet, ka viss būs labi.




Vien sev zināmu iemeslu dēļ - es ticu kaut kam tur augšā.. Enģeļiem, Dievam - kaut kam vien sev saprotamam.. un mana Ventspils ome mums kādreiz Popē iemācīja Tēvreizi, kā kaut ko - ko skaitot Tu pasakies par piedzīvoto dienu, vai par to ka esam visi kopā. Un lai arī es nekad neesmu bijusi baznīcā, lai lūgtu.. vai jebko tādā saistībā.. - es ticu, ka jātic.. un ka ir vērts ticēt labajam, lai arī kā dille teiktu "labais nenāk un nenāk" .. bet tad viņš atnāk. Nu par to ka jātic sev - un citiem. jānotic. jāvēlas. un jādara. punkts.