sestdiena, 2011. gada 4. jūnijs

zils.hortenzijas.

Prātā visu laiku doma, ka šodien nebiju peldēt... - patiesi plāns bij vienkāršs. Vakarā peldēt, bet tā vietā brauciens no pagasta uz pagastu.
Bet Vakar. Zils vien gar acīm.. Liela ota - maza ota, krāsa plūst un līst un pil... un viņa tik krāso.. un es tik pielaboju un uzslauku:) to ko es domāju, ka mēs kopā krāsosim 3 dienas viņa paveica pa vienu dienu:) un es pat šķībi pienagloju tos logus.. un greizi izmēri man bija, bet skalpelis mans draugs..
kaķis dilles zābakā peli noslēpa. Un dille ponijam māju uzcēla. Es izgāju saulē no brīvas gribas un zāli sakasiju, kaut patiesībā iestājusies jau sen esmu tajā "nepatīk zāles pļaušana, ja vien to nepļauju-nevācu lopiņiem" - kaut protams , kad jau paņem rokās - tad jau viss notiek, bet tik - tik bezjēdzīga darbība... nu nezinu, ko vēl varētu tādai pielīdzināt..

Bet vēl jumts un "lifts" un kāpnes un "poniju māja kokā" :) un zāle jāiesēj un aizkari jāiekarina un tad jau būs uz vasaras beigām gatava māja:) bet apdzīvota tā ir neaprakstāmi... un arī zoo aploki tiek lietoti katru dienu patstāvīgās rotaļās.. - prieks, prieks,prieks:)


Dievinu Hortenziju mākoņus. Pojeņu mākoņus... Dievinātu vēl vairāk, ja tas viss varētu palikt dārzā ilgāk. Kaut vai līdz rītam.. Bet princim un princesei jau ar pāris mirkļu uznācienu pietiek.
plānā ir izmērīt dīķi, apciemot gadatirgu un pirmo reiz mūžā tur arī kaut ko nopirkt.