pirmdiena, 2012. gada 26. marts

milzis

-Kur pasaulē dzīvo Milži?
- Domāju, ka Tie dzīvo tikai pasakās..
- Tētis gan milzi ir redzējis..
- oho, kur? 
- Viņš stāstija, ka tad, kad viņš vēl nebija Tevī iemīlējies, viņš redzējis Milzi. 
 Un šorīt uz mūsu "ielas" viņš - acīm redzot ir bijis, jo brillles pazaudējis.
 Bet uz Smilšu kasti - cepumformas, māla rulli, karotes un zvērus.., Trakais alnis ar ragiem kūkas cep. Neizsakāms prieks, par Gaismas esību. Par saules daudzumu. Un par smilšu kastes sezõnas atklāšanu..
 Bet šitos pumpurus - vismaz piecreiz dienā vērošu..:) pa cik mm aug tie stundā..
 Kādu laiku atpakaļ.. blogā Mazais ābols -  Evita "reciklēja" svārkus par somu. Tad nu akcija "glābiet vienu daiļrades svārku" ir izdevusies - bartera veidā. Jo tagad man ir svārki, jo stāsts - par to, ka no tā paša auduma kādreiz karogus šuva un ieloces to aizmugurē ar pogām = Mani iedvesmo bez gala. Un neelpojot man pat tie svārki der. Sireāli..
 Barterī bij paslēpies arī pārsteigums dillei.. - Pavasara berete:)  nu..attiecīgi, ja vien kadrs nerunā pats par sevi. Tad nu dillei patīk.
 Paegles kundzei arī  - paldies. Un "birkas" aizmugurē.. skaists uzraksts. "roku darbs"
 Un šo brīvdienu mācība bija = ja vien nezini, ko darīt brīvdienās, tad labāk tās pavadīt - KOPĀ. Beigu beigās gan nudien mēs pavadījām - kopā. Slimnīcas palātā. Kvalitatīvi zīmējot, lasot, spēlējot spēles.  Kaut Paldies Dievam, ka tur nesabijām ilgāk par 17h... , attiecīgi trīs pudelīšu sistēmas garumā.
 - Atved - Lūdzu Finierzāģi?
- Tavu?
- Man nav mana, Tavu..
- Elektrisko..???
Attiecīgi Valters domāja, ka es prasu, lai viņš man manuālo atved. Jo savu elektrisko vest negribēja. Viņam tak viņš esot - ļoti labs.Es  gan biju 100% pārliecināta, ka tas viņējais ir topošais manējais. Vēl ar vien esmu.  (Smejos bārdā... jo es tak tikai labas lietas plānoju finierēt)
 Ieskrūvēt un uzskrūvēt.
 Finieri. uz Tevi man noteikti rõzā brilles.