sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

gulta.gulēt.ar smaidu.

Karikaturizēt savas domas un teikumus.  Izdzert dienā vismaz divus litrus ūdens un uzzīmēt vienu skricelējumu. Tā būtu jādara. Pastkarte aizlidoja pāri visai pasaulei.Tik sireāli. 
Tik pat sireāls ir fakts, ka divas naktis es guļu . Manu gulēšanas põzu neietekmē - neviens bērns, neviens suns. Jo tie abi beidzot ir tikuši pie gultas, kurā "lielie" nevar kāpt. Un Viņa tur guļ! Aizmieg pati:) Un ja naktī mani pasauc - tad atkal ļauj aiziet un guļ:)  Es nezinu cik ilgi vilksies gultas maģija.. un cik ilgi Doma (paldies viņai) pacietīs miega peles lomu. Bet es šeit sēžu. Te pie datõra, kamēr dille pati mieg. Hallooo?:) Visus gadus kāds no mums pēc pasakas/dziesmām... aizmiga viņai blakus, vai vismaz gulēja kamēr aizmieg viņa.. par nakts procesiem nerunājot, jo ar visām turpu - šurpu staigāšanām.. kāds arī pamodās viņai blakus... Tāpēc eksperiments ar gultu griestos:) pagaidām ir veiksmīgs.. Jo viņai tur Ļoti patīk. Man ar patiktu. 
Paldies - Armandam un Uldim par Baltajām Gulbju mēbelēm:) Jo dille vakar teica, ka mēs esam gulbja vēderā:) un visu laiku lidojam!!!! Paldies viņiem, ka spēja saprast to visu, ko mēs visi trīs tajā istabā iztēlojamies. 
Dille izaugot liela grib būt "ziedu tirgotāja" ... :) un šodien veikalā viņa gribēja dzeltenu kallu.., bet visā visumā.. tirgot - tirgo viņa katru dienu.., cenas ar burtiem un svītriņām, jo tā tak vieglāk skaitīt..  Es bērnībā gribēju būt māksliniece.. policiste.. un dzīvot laukos.  Nu ko.. gan jau kādreiz arī līdz laukiem tikšu, bet par policiju nekā. 
Tad nu baltā odere, kura caurumcaurumos sadzīvojusies, jo bija kaut ko - kaut kur dekorējusi.. pārtapa par aizkariem.. apsvilināju un sašuvu... ņigu-ņagu volānos aizgāja.... īsts "vintage" ar caurumiem.., kaut Valters teica, ka tas vairs nav modē- nu tas Vintage.. bet tiem, kas vispār paši sev patīk.. tiem tas vēl ar vien un mūžīgi modē ir. Lai ko tas arī nozīmētu.
Vēl - krelles. Es šodien tiku pie koka krellēm.Kaut dille jau man tās "konfiscēja".. Bet iedvesma jau tāpēc nepazūd. 
Varavīksnes un vārda "gulēt" dēļ bij vērts atteikties no krāsām. Baltā tak ir krāsu krāsa , tas nekas, ka varavīksnē tās nav.
Leļļu māja gan "netīšām" salūza istabas krāsošanas procesā.. es gan dzirdēju tikai blīkšķi.. un šodien to redzēju kuramies krāsnī. Būs pavasarī jālipina jauna. vai No laukiem jāved uz Rīgu. 
Vārdam "aizmigt" ir visādas nozīmes. Un iemidzināt ar smaidu - gultas mērķis. Tātad gulta patiesi sanāca foršāka par mums un mūsējo. Urāāāā! Un nebūt nebaidos priecāties pirms laika, jo es patiesi Līksmoju. 
Paldies.