trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Trīs sniega vīri.

Un tieši tā arī ir, ja pa mežu otrdienā staigā ar baltu karogu garā kārtī.. tad trešdienā - vari uz"velt" savu pirmo šīs ziemas sniega vīru. Dille saka, ka rūķi patiesi redzēja, ka mēs ar tādiem karogiem- un tāpēc sniegs! Tieši tā! Brīnumiem ir neizsakāma vērtība. Dabas brīnumiem. 
 Tieši tik lielu arī +/- Rega apēda. cik nu tur bira vai nebira pa zemi, bet apēda. Jo gardi.. tak. Un sunim itin nekādi nevaru ieskaidrot, ka Rīgas sniegu nevar ēst! Patiesībā - es pat neskaidroju.
 Bērnu žurnālos parasti ir tie attēli, kur jāmeklē atšķirības. Mēs meklējam.  Pāris teikumos izlieku savu domu dillei. Dille visu uztver un aiziet. Top "meklē atšķirības" aļbums:) domāju, ka dilles brālēniem patiks.
 Un viņa man novelk zeķes . atnes kurpes. uzliek cepuri. piezīmē zīmējumam matus. man vien atliek nosiet balõnu un sasaukt suni atpakaļ. izsmieties un neatcerēties kādā põzā es biju, bet viņa saka, ka viss labi! Esot tā pat. Un knik! Knik. knik.!Albūmā nebūs tik daudz lapu cik viņai ideju.
 Bet es gribu striķa teikumus sarakstīt. Tad nu mēģinājām vai tās figūras tā arī stāv... Un stāv.. gan figūras , gan burti..

 Gliteri tur rodas paši, patiesi nesaprotu - kā tā burciņa vēl nav tukša! Pirksti..mati..āda..drēbes..grīda... viss tīri nejauši mirdz. Gliteri nejautā tie paši uzsāk savu dzīvi pēc tam, kad burciņai vāciņš noņemas.


 un mandeļkūciņdekõri ar piparkūkglazūr. Maisiņa maģija. viena sniegpārslas strīpa uz kūciņas.. viens mēles pagaršojiens pie maisiņa..
 Trīs sniega vīri šodienā.
 Koks - egle. Egle -podā. Nes un skan. Sniegavīrs eglē. Kur vieta maniem zvaniņiem.. Tur to nav, bet skan.