svētdiena, 2011. gada 10. aprīlis

koka kuģis.

Saknītes ir pārsteidzošas.. - kā no filmas "Avatars" , pirmos stārķus redzēju e-pastā atsūtītus.., tad šodien domāju..kādi man tie būs pa īstam.. vai uz lauka, vai ligzdā.. - jo kā stārķus redz.. tā vasaru pavadīsi.. ja lido ~tad ceļo, ja ligzdā ~tad sēž uz vietas, ja staigā pa lauku ~strādā.. protams var būt variācijas par tēmu:) tik tad jāsāk dzejot un tulkot katram persõnīgi.. Un vēēēl troleibusi brauc pa tramvaja sliedēm un ir vietas, kur viņi brauc bez vadiem un stangām..- tāpēc, ja nav vadu un ir tikai tramvaja pietura, nevajag domāt, ka tur nepiestāj arī trolejbusi.. No rīta nopirku zāģi un jaunu katlu. Gan vienu - gan otru pielietojām. Pirāti.kuģi.auskari.lakati.kartes un karogi. Bieža nodarbe, kurās ievelk mūs dille.. un pagalmā noteikti gribētu kuģi, kur dillei ar draugiem ceļot.. kaut man nav pagalma:) Tad nu veidojām mazu kuģi lellei Raspunzelai ar tiem garum garajiem matiem.. no multfilmas..
Galvenais veidojot kaut ko ir neaizmirst, ka tas ko veido ir nevis tavs veikums, bet bērna.. Tev tikai jāizpilda tas ko bērns nevar.. , bet Valtera jaunās idejas dillei likās vareni labas

pat zīmulis kā "skrūvgrieznis" - un tad dille saka.. "es jau zinu ... es jau saprotu.. es jau māku"
Valters gribēja kuģi nokrāsot melnu, bet dille ar virvīti visu izlēma.. - jo cik tad var krāsot.. novinķelēt ar virvi viņai izdodas lieliski.. , mezglo vienā laidā:)