pirmdiena, 2014. gada 20. oktobris

Lietus. Trešdienas.

Kad cilvēki diskutē - par lietus laika apģērbiem bērniem - tad dzirdu, ka viņi tajos sasvīst.. nu nezinu., mūsējie nesvīst. Parasti ir tik dzestrs rudenī, ka svīst nav ko, bet Lietus tērpi vajadzīgi ir - lai darītu šādi! 
 Un Konkrēti šis kombinzons no Lindex.. - Helgu atstāja pilnīgi sausu, ko nevar teikt par lielo bērnu Lindex biksēm.. it kā no tāda paša auduma..   Mums patīk lietus - peļķezeros.
 Man top - pašai savs silts kabinets iekš noliktavas. Vēl tikai durvis, logs un elektrība..
 Bet trešdienās. Trešdienās es palieku strādāt mājās . Strādājam Kopā.
 Viņa man asistē - itin visā.. Mirkļos, kad neēd kaut kādu Omes gardumu vai nediskutē ar Omu par kādu grāmatu.
 Lai izjauktu desmit abažūrus.. pirksti tūlznās.. jo nu tik stipri, tik dīvaini pielikti, pievinķelēti.. nu tā ka ar knaiblēm knapi atraut..
 Bardaks grīdas pasaulē..
 Kaut darbistabā fiziski vairs īsti vietas nav.. tā sajūta - esot starp - lampām ir burvīga.
 appērļot lampu.
 Domāt pasakas par lampām..
 Un mirklī, kad dekoratīvā lente šķiet ir sapinusies citās.. , kuras mētājas zem kājām - redzu, ka sapinusies nav, bet tiek Sildīta:)
 Tad nu vēl viena trešdiena un varēs vest tautās. Visu balto.
 Dille meklēja audumus spoku tērpam un kaut kādam abažūr mitēklim.. tie visi palika kaudzē uz grīdas.. un kāds par to ir bezgala laimīgs un pateicīgs.
 Bet lūk šis kadrs ir par godu - Inese Tev! Re kāds mincis pie viena b/d.. :) un kādā mājā viņš ielīdis.. es braucu garām, lija lietus.. es metu savu velo apkārt..   Kad fotoaparātu ieliku somā - parādijās vēl vārna, bet kad izvilku ārā tā jau pazuda aiz smilšu kaudzes .