otrdiena, 2011. gada 30. augusts

diļļu maizes un krāsaini stikli.

Kafijas trauks tukšs un pašai neizprotams rūgumpods galvā un sajūtās. Tik grūti atbraukt uz Rīgu. Rega.Bruno.Mati - paliek laukos un man asaras pa gaisu kā mazam bērnam. Izbēru tirgū sīknaudas saturu pa grīdu.. Nekad vairs nepērciet Čiekurkaln tirgū Smiltenes ražoto Krievijas sieru!  Tur ir tik negatīva pārdevēja! Teica, lai es salasot savus santīmus, citādi citiem asaras mana nauda nesīšot, ja vien es neesmu par stīvu, lai pieliektos, Bet es esmu!! mans pēdas sastiepums/piepampums nebūt neļauj pīļgaitā uzlasīt santīmus zem viņas letes:) Sīkums, kas skumju pielipināja. Diļļu maizes ar cīsiņiem un aveņu cepurēm..un milzu kafijas krūze.. un kaut kāds smaids sejā.  
Bet kartupeļu podā - kartupeļi par grumbainiem akmeņiem pārveidojušies.. un asnus līdz debesīm izdzinuši. tieši tik garus cik vasara.. un tieši maigi rõzā ar gaišiem asniem. tieši tādā krāsā bij vasara. nebūt ne dzeltena, ne zaļa, bet gaiši rõzā. 
spēlējos Ar stikla filtriem, kuri pēc skapja pārbīdes dzīvojas pa virtuves galdu - un neiet prom. Krāsu maģija. dzelteni,violeti un zili toņi.. viņi gaida rudeni un tumšos vakarus, kad iekārsim aizkarus un tīstīsim bildes. Melbalti melnas un krāsosim. kā krāsainu rudeni. Bet šodien tos liku pie objektīva. Jo man patīk..
Bet arī manā zilajā pastkastē beidzot pirmais postcrossing sveiciens. ļota kartiņa.