piektdiena, 2011. gada 4. novembris

izburtot. no sirds.

 Burtot. Izburtot . Izteikties burtos. Es burtiski varu teikt, ka krāju piparkūkformas un burtu formu ienākšana manā patiesi vēl mazajā "kolekcijā" - patiesi dara māla/plastalīna brīžus - Burtot un izburtot visu ko redz.jūt. Pilnus.. Dillei šobrīd mīļākais burts ir "Y" , bet man visi..
 Un šūpoļstriķis katru dienu ieņem citu stāvokli un formu. Pat vairākas reizes dienā! Un ar katru dienu pirksti kļūst stiprāki.. lai karātos.. un pēdas , lai noturētos.., kad pēdā griežas - patiesi nemaigs lina joks.  Pieci ar pus nenovērtējamu metru. Nemaz nebiju domājusi, ka šūpoties istabā un veidot katru reizi citu.. būs tik viegli un kāds to no sirds lietos.. un mācīsies visādus jokus, kurā stūrī kokam turēties, lai nenolidotu uz ne visai mīkstās grīdas..
 Un skaidrs ir viens, ka mēs vilcienu lietojam daudz.., bet pēdējos 2 mēnešus nav nācies..- tas nozīmē, ka To mēs neesam darījušas nekad! Jo ja cilvēks - Četros gados nekad nav braucis ar vilcienu , tas tak nozīmē, ka viņš nav braucis nekad. Trīs gadi neskaitās. Un man smiekli.
 Bet kokos urbjas caurumi un veidojas virtenes.. pāris koki izveidojās Ziemassvētkiem par godu.... egle.sniegs.sniegpārslas.
 Bet burtotie sveicieni atkal ceļos uz lakstos. No sirds..