piektdiena, 2011. gada 4. novembris

izburtot. no sirds.

 Burtot. Izburtot . Izteikties burtos. Es burtiski varu teikt, ka krāju piparkūkformas un burtu formu ienākšana manā patiesi vēl mazajā "kolekcijā" - patiesi dara māla/plastalīna brīžus - Burtot un izburtot visu ko redz.jūt. Pilnus.. Dillei šobrīd mīļākais burts ir "Y" , bet man visi..
 Un šūpoļstriķis katru dienu ieņem citu stāvokli un formu. Pat vairākas reizes dienā! Un ar katru dienu pirksti kļūst stiprāki.. lai karātos.. un pēdas , lai noturētos.., kad pēdā griežas - patiesi nemaigs lina joks.  Pieci ar pus nenovērtējamu metru. Nemaz nebiju domājusi, ka šūpoties istabā un veidot katru reizi citu.. būs tik viegli un kāds to no sirds lietos.. un mācīsies visādus jokus, kurā stūrī kokam turēties, lai nenolidotu uz ne visai mīkstās grīdas..
 Un skaidrs ir viens, ka mēs vilcienu lietojam daudz.., bet pēdējos 2 mēnešus nav nācies..- tas nozīmē, ka To mēs neesam darījušas nekad! Jo ja cilvēks - Četros gados nekad nav braucis ar vilcienu , tas tak nozīmē, ka viņš nav braucis nekad. Trīs gadi neskaitās. Un man smiekli.
 Bet kokos urbjas caurumi un veidojas virtenes.. pāris koki izveidojās Ziemassvētkiem par godu.... egle.sniegs.sniegpārslas.
 Bet burtotie sveicieni atkal ceļos uz lakstos. No sirds..

8 komentāri:

  1. Skaisti. Tik latviski kaut kā. Ja neskaita"y" :D
    Un es savējos arī jau sāku barot ar stāstiem par vilcienu un braukšanu ar to, lai arī tagad tas nav ne uz pusi tik interesanti, kā kādreiz, kad bērnībā braukāju no Jaunpiebalgas uz Rīgu - visādos vagonos, gan tādos ar divstāvīgām gultām, gan tādos, kuros TV iekšā bij un filmu pa ceļam noskatīties varējām... Tagad Niklāvs domā, ka tramvajs ir gandrīz tas pats, kas vilciens un taisnība jau viņam ir, jo gandrīz tas pats jau ir arī... :)
    Ai un LV karte fonā atgādināja par vasarām pie vecmāmiņas Liepā...
    Nu jauks ieraksts...

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaisti un priecīgi :) Paldies!

    AtbildētDzēst
  3. sirsnīgi un mīļi - kā vienmēr (man pat nav nekā sakarīga ko pateikt :D)

    AtbildētDzēst
  4. :) smaidu! Nupat saucu- Emīl skat re, ku tavu vārdu saburtojuši :) Emīls arī smaida :)

    AtbildētDzēst
  5. Tik mīļi:))) Šūpoļstriķis tāds mazliet brīnumains...:)))
    Karte pie sienas un kociņu virtene... ieraugot smaids tāds līdz ausīm:)) Mūsmājās arī, tik Latvijas karte cita un kociņi savādāk durvju ailē -tā indiāniskāk, Tevim latviskāk:)))
    Burtiņu laiks tāds ļoti jauks...tāds, kā Jūsmājās! :))
    Jā, šīs nedēļas "Ievu" lasot smaids par vienu no tekstiem - par Lakstiem:))) Jauks veikals, jā:)))

    AtbildētDzēst
  6. Ziemassvētku kociņu virtene - pasakaini!:)Un viss pārējais kā no piedzīvojumu grāmatas - ar karti, šūpolēm un visu pārējo...

    AtbildētDzēst
  7. Skaisti - gan uzrakstīts, gan bildes.. tā, ka neko pielikt vai atņemt.. :)

    AtbildētDzēst
  8. Skaists pielietojums tiem jūrkociņiem! Es arī tur pie Gaujas salasīju veselu grozu, bet pagaidām neesmu atradusi vēl to īsto lietojumu!
    Bet raksts kā vienmēr tāds - "kaut kas mazliet no pasakas" :) Skaisti!

    AtbildētDzēst