otrdiena, 2011. gada 29. marts

rõzā.zaķis.slapsh.

Skudras jau sauļojās. Un zoo veikalā šodien uz letes bij Salamandra/s, kuru pārdevēja baroja ar tārpu, vai centās viņam to piedāvāt.. un es iemīlējos no pirmā skatiena. Liels superīgs kurkulis. Vai arī es vienkārši ilgojos pēc kurkuļpilnadīķa. Aprīlī būs Lieldienas. Lieldienās zaķi ir vairākumā. Filca zaķi mūsmājās klīst visu gadu, vieni sasveicinās uz ārdurvīm, citi karājas virtenēs, dzīvo puķēs un dāvankastēm uz jumta.
Dilles pirksti ir izauguši un spēj mērcēt un cept filca pankūkas zilgmes putās.., virpināt filca zaķu kājas.. un ausis.. ... visilgāk un aizrautīgāk beigās gan tapa neskaitāmi filca tārpi.. tie vienkārši peldēja un peldēja..
Uz radiātõõriem zhūt un zhāvēt!
Zvēriem ar šodien jaunumi. Kaķi tika pie kaķu siksnas.. Bruno iemēģināja gan siksnu - gan meža takas.., skaidrs ir viens - Doma un Bruno rīt ies uz mežu kopā. Mati paliks mājās, gaidīs - kad nopirkšu viņam ar :) ... Bruno pirmais, jo viņš nav bailīgs un cerams - ka izdosies abus iedrošināt.. un pieradināt pie pastaigām.. un tad jau varbūt kaut kad arī bez siksnas..- pilnīgi ticu, ka tas ir iespējams..
Rõzā patīk arī runchiem.. kaut dilles smaids nebij ilgs, jo bante aizgāja līdz ar kaķa nagiem.. un tad bij trīs sekundilgas asaras... , kuras Doma kliedēja ar savu banti:)


Sauss.. var likt kopā.. un likt mammai šūt... mazliet ciku caku un zaķi gatavi..
Dillles makets.
Rezultāts.. stāv viņi, jo stieple pa vidu..līdz pašam auss galiņam.., bet ja taisa lielās rokas to visu, tad , ja ausis stingrākas, tad piešuj stingri.. tad stāv arī bez stieples.. tad to tik vaig līdz kaklam:) Mūsu dzīvē jau esošie cibric - cibric...