pirmdiena, 2011. gada 13. jūnijs

puķu rehabilitācija. bērzā māja. vilnas zeķes.

Pirmo reizi mūžā biju uz kāzām iekš baznīcas..- kā viesis, nevis fotogrāfs. Neparasti -nepierasti ir neredzēt visu, nav ļauts griezties un skatīties - jāskatās tikai uz priekšu. Neparasti to visu vērot no iekšienes, nevis ārpus viesu burbuļa. Vērot fotogrāfu.
Hmm.. uz savu vidusskolas izlaidumu sev uzšuvu somiņu. Mazmazītiņu - devos uz kāzām un vieta somā.. tieši makam, vēdeklim un telefonam un konfektēm vieta - agrāk gan noteikti tur liku kaut ko citu. Bet nu fakts ir un paliek fakts.., ka viņa vēl ar vien kā jauna.. un patīk. Bet patiesībā labprāt gribētu uzzināt, kur var tikt pie skaistas somas - tādas īstas sajūtu-funkcionālas somas.
"Indānos" starp pīlēniem un lietus pilēm bij dillei izlaidums - pļavā ar pikniku un ugunskuru.. - liela mape ar pusgada papīrdarbiem un "liecība". Bet visam pa vidu kaut kur pazaudēju sajūtu par to, kas īsti ir kas.
Bet pārbaucot pāri pus Latvijai.. atkal Līgatne. Pārmocītās puķes podos atbraukušas uz rehabilitāciju - un ja var ticēt, ka Līgatnes rehabilitācijas centram ir aura, tad jau izaugs un viss kas nokaltis tas ataugs:)
Atbraucu uz Līgatni vakar, bet tikai šodien ap pusdienas laiku pamanīju, ka topošai mājai "bērzā" brālis uzspējis uzveidot kāpnes. Tik - TIK - skaista sajūta tur uzlienot un ielienot.. ,tik skaista māja būs mazajiem mežoņiem. Logi apaļi - kā pasaule. Un bērzs šķiet lepnāks palicis. stāv un nekustās vējā . Viņam patīk, ka viņam uz vēdera māja uzaugusi.
Aizbraucot uz Rīgu.. uz piemājas flīzēm atradām savus zīmējumus.., jo lietus nebij bijis, šodien gan tie noteikti nomazgāti, bet tas jau neliedz apzīmēt Omes kāpņu akmeņus.
No augšas uz Leju. No lejas uz augšu. Bet par to visu tad, kad Kārlis to pabeigs projektu "bērzā" , Bet Rega jau tagad cer uz liftu. Un patiesi kas gan tā par māju kokā, ja tai nav lifta priekš suņiem?:)
bet man ala zemē ar visiem iespējamiem darbarīkiem nesanāca..sakne pie saknes, akmens aiz akmeņa, bet Kokus zemē ierakt/sadzinu. par lenķiem neko nezinu.
Un dille velk aplīšus uz papīra(vienu iekš otra) - malka sanesta, ūdens sanests, puķes aplietas un pa vidu tam uzzīmē smaidiņu, jo visi darbi padarīti - sanāk saulīte.
Šodien pēc pirts un pēc tam, kad dillli noliku gulēt... nokāpu zemē - . uzvilku džemperi.. vilnas zeķes un Rokijs pieleca kājās jo padomāja, ka es eju laukā, uz ko es viņam teicu - man vienkārši auksti! :) un kamēr es rakstu.. man mamma aizgāja uz "ģērbistabu" pakaļ biezākai segai, jo ar palagu ir pa aukstu.