pirmdiena, 2014. gada 25. augusts

Gatavoties Cirkam!

 Trīs iedegtas sveces, burvīgi ziedi no brīvdienu kāzām uz mana darba galda un es pati ietinusies uz nomu dodamā pledā.. - nu vēsi. Vilnas zeķes rīt uz darbu vilkšu un cepuri!!!! varbūt cimdus bez pirkstu galiņiem.
Augusts ir īsts svētku mēnesis.. sākas un beidzas ar svētkiem.. un šajā gadā tika pieņemts lēmums par "Cirka" tēmu dzimšanas dienas ballītei.. jo beidzot ir pārvarētas visas bailes un iemācīts salto uz visām pusēm un lielos ātrumos un rinķojot vairākas reizes .. 
 Bet ... paralēli jauno dekorāciju gatavošanai - arī šī gada skaistākās kāzas.. varbūt tāpēc, ka tā vieta mums mīļa. Man mīļa. Ja ne pati mīļākā. Bet kas var būt skaistāks par kāzu ceremoniju vietā, kur savienojas divas upes..
 Un floristika man sanāk ļoti labi  - ja vēl ir daudz ziedi un skaisti ziedi- no kuriem var izvēlēties uz nebēdu. Man ļoooooti patīk. Un sanāk..  Krēsli tak pa smuko vai ne?   Un vēl tā apgarotā sajūta - strādāt Koknesē..  Nest un spraust un ar acs kaktiņu caur kokiem skatīties uz Daugavas miglu tālumā - šeit gan fooonā Pērse bez miglas, bet migla bija agrāk kad nebija laika bildēt:)
 Pirms Purva. Purva ezers.
 Cepures pa māju ceļo. Un Bruno labprātīgi gulēja tajā.. gan ar dibengalu iestūķējoties, gan vēderu stutējot, gan slēpjoties zem..
 Šūt un dekorēt, šūt un dekorēt un ziloņus krāsot.
 Bet nu traks var palikt.. jau izejot no audumu bāzes , cik traks var palikt, ja visu nopērk vienkārši veikalā?
 Un spoguļi - par tāfelēm beidzot tapa..  Nu es daudz ko mācos .. ik dienas.. Piemēram Nekrāsot zemi, pat ja liekas - kāpēc ne?
 Sarkans pāri visam. Spēcīga krāsa.

 Ak..
 Ziloņu pēdas ..
 Mūsu īres mājas pagalmā nav neviena - koka. Nekā kur iekārt šūpoles.. Tas jau neliedz bērniem skriet un nesties .. bet Šis statīvs bij ilgi gaidīts. Manā prātā..  Bet pat ja koks nāk no Opja šķūņa.. viss pārējais jau ir jānopelna - līdz Tu tiec pie Triku statīva. Tāda, lai mums visiem būtu vieta tur būt.
Un kaķi izpētija objektu 3minūtes pēc meistaru aizbraukšanas:)
 Un Pat ja sākumā bērni domāja, ka tas būs batuts vai darbīca... bet noteikti ne šūpoles.. Un centās apdzīvot statīvu - kā vien mācēja.. rāpties un cīnīties.. bez striķiem:) un tad ar.. jau process vien, ka divi nepilnus 130 cm gari bērni cenšas uzmest striķi , lai iekārtu šūpoles un izdomātu kā.... & sadarbotos.. uhhh..
 Tad domāju, ka tā ir pati lieliskākā dzimšanas dienas dāvana- gan lielam, gan mazam..
 Rega bija satraukta bez gala...:) Viņa par spīti savai gudrībai nekad nav mācējusi izvairīties no šūpolēm . Viņa vienkārši iet. :)
 Nu un mans trīs naktis - lipināt darbs. Realizējās hantelēs.. paldies Dievam, ka mani neaizveda uz Depo pēc milzīgajām Bumbām.. būtu jālipina visas 5cas naktis.. :)

 Un no rīta statīvs vēl ar vien ir tur:) un Ballīte var sākties... - nudien.., parasti cilvēki saka, ka nu mēs to daram tāpēc, ka tāds ir mūsu darbs.. bet nu es teikšu , ka tāpēc, ka mums ir superīga meita, kura mūs iedvesmo darīt. Bērni nudien - Tev liek saprast , ka Tu vari tik daudz.. un maz vienlaicīgi.
 Brīvībā... !!!

 Un tas mazmazītiņais. Viņš vienkārši tik ļooooti papildina mūsu komandu. Nu ne gluži nokrist zālē un raudāt no laimes.. bet sēdēt zālē un skatīties kā viņas aug noteikti varētu:)
 Nu tiešām... Jau septiņi gadi. Neticami..
 :) un spēlēties kopā ar bērniem - " Re - es arī māku" :) Nu kas var vēl vairāk bērnu iedvesmot ...
 Un Tie tiešām ir dilles draugi..  viņa pati ar viņiem iepazinās, viņa pati viņus ir izvēlējusies kā sava miera un prieka cilvēkus, kurus bez satraukuma un ar satraukumu gaida. Ar pārliecību, ka tieši tos viņa grib redzēt..Un tas ir skaisti. Ja vēl mēs kā vecāki apņemtos - ballēties pa māju bez dekorācijām biežāk.  Jo tie visi bērni tak ir tik smaidu izraisoši.. - Jā.. man viennozīmīgi Patīk bērnu ballītes:) Tādas kur katrs katru pazīst.. Mazas.
 Un H & H komanda ir vienreizēja:)  viņi spēj sadarboties tā  , kā māsas savā starpā nu nekādi:)
 Un bērni "Cirka" ballītē uzstājās - katrs ar savu iznācienu, daži pat ar asistentiem:) Nu tik drosmīgi!! Malači! Es no smiekliem un applaudēšanas tiku tikai pie miglu bildēm:)
 Bet nudien.. iznākt no aizkariem un uzstāties veselam baram pieaugušo.. Uhh. nu es nevarētu. Man vajadzētu ļoooti saņemties..

 Un mana Mamma :) viņa pat no rīta vēl nezināja, ka būs Cirka ballīte, jo esam tieši tik forši, lai viņai - kaut viņa katru dienu ir kopā ar mums:) to nepastāstītu.. jo likās tak ka viņa zin:) ha ha ...   Bet viņa bija gatava ar savu uznācienu:)  Un mums ļoooooooti patika!!!! Bērniem ar:))
 Asistēt un palīdzēt:)
 Krāsoties un iejusties tēlā:)
 Bet viņa tā klusiņām un vērojot.. baudīja svētkus. Paldies viņai par to! Viņām par to, ka viņas mums ir. Tad mēs tādi stipri. Kaut ticiet man.. pēc šitās darba dunas... piecelties septiņos no rīta.. lai dekorētu ballīti savā pagalmā.. vajag milzīgu motivāciju.. viena brīvdiena un pat tā nav brīva:) ehhh..
 Un Paldies viesiem, ka palīdzējāt "Lietus" efekta dēļ.. novākt dekorācijas! Un Paldies Valter par statīvu:) Un Omēm par gardām kūkām! Un viesiem par to, ka tik burvīgi. Kā vienmēr! Un paldies visiem Lietus Dieviem, ka Dilles dzimšanas dienā smidzināt - vienmēr sāk tikai vakarā:)