ceturtdiena, 2013. gada 25. aprīlis

Magnēti.zirņi.taksī.


 Neviltots pārsteigums.. un izrādās - ne viens vien.. gluži kā dobē. Ziedus sagaidījām, bet pākstis nepētijām. Bet zirņi jau klāt.
Mīlestību un zirņus . To es noteikti Jums novēlētu, ja sūtītu es pastkarti.
 Starp lokiem ieauguši.
 Bet kļavu karogi mauriņā izkārti - saulei par godu. Pavasarim.
 Un vienu mazmazītiņu apdegušu desiņu piecās daļās sadalīja..
 Magnēts. Ne tas kur kompass jālieto un jāskrien pa kalniem - ar topogrāfisku karti rokās. Bet īsts, kurš velk un stumj. Šī noteikti ir laba dāvana - visiem.  Pirkstiem, prātiem.. arī lielajiem. Patiesībā neesmu īsti draugos ar i-neta veikaliem... man patīk aptaustīt, apskatīt, pacelt, sajust.., bet neesmu atradusi veikalu, kurš pārdod kaut mazliet no - tās gudrās galvas piedāvājuma.. un no visa manis pasūtītā - viss atbilst manai iztēlei.. un prieks par kvalitāti ar.
 Monētu piramīdas.. un sacensības ar papīra auto.. un karote, kura maģiski lec pa galdu.. visādi triki.
 Un galvenais tas spēks, ko sajust var - uzreiz. Magnēta spēks.
 Šīm stieplēm - patiesi vēl neesmu sapratusi jēgu.., ja vien protams bērnam patīkami locīt, bet tam noder arī parastās stieples, kuras izloka daudz pacietīgak un izteiksmīgāk - nekā šīs..
 Bet sagriežot - magnētiski objekti - tie ir ideāli.
 Jau iztēlojos - cik priecīgi par šādu aktivitāti ir bērni, kuri visu uztver kā brīnumu, nevis jau ļoti domā līdz un  pēc mirkļa jau metas nākamā eksperimenta izpētē..
 Kaut kur skapī ir tāda spēle- arīdzan magnēti ar bumbiņām, kuru  - kad dille bij maza vienmēr ņēmu līdz - dodoties uz kafejnīcu .. vai citur - tad vienmēr uz galda varēja celt ēkas.. un meklēt apkārtnē objektus, kuri magnētu "uzsūc" sevī.  Maģiska - no sirds spēlējama spēle. Un visiem interesanti.

 Līp. Skan. Bet līp ar tādu spēku.
 Skrūvju nogriežņi.
 Bēbju taxī - turot 100kg... Man patīk, ka man no veikala palīdz vest pirkumus:).. un dille pati var uz mežu ņemt tik daudz lāpstu, spaiņu, un smilšukastes mantu cik grib..

 Purvs vāzē.
 Patīk. Vislabākais un uzmanīgākais šoferis..
Doma savos jau labprātīgi  lec iekšā, bet ar tiem uz mežu neaizbrauksi. Tik uz veikalu.. 
 Klients apmierināts.