otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs

VASARA

Pagājušo nedēļ devāmies piparkūkformu medībās - nūū.., flamingo pats ieleca plaukstās :) tagad gan cerams lēkšos pa puķu pušķiem un podiem..
iziet dārzā.pļavā.puķēs - salasīt grozā , kā sēnes.. nezināt un pat nenojaust nosaukumus tiem visiem..
tieši gadu atpakaļ - arī bija vasara. un tad man bija no šķērēm tulznas un pirksti sadedzināti ar līmi.., bet milzu pom-põm lampas tapa gan pus vasaras garumā... no neskaitāmiem baltā auduma metriem.. , šodien stāstnieki stāsta, ka esot izvilktas dienas gaismā..
Un paldies visiem tiem, kas dejoja tās lietus dejas un pievilināja lietu - tieši tik, lai vismaz divu dienu laikā no tukšas akas mēs tiktu pie - vesels grods - jau klāt :)
katram gadalaikam savi burti, sava garša , smarža.. - Rokijs apēda burtu A.. Dille apēda burtu V.. es vēlāk apēdīšu A - abus :)
Tīģeri. Mazi un tai pat laikā jau tik lieli. Bet mazi. Mati katru rītu apskauj ar ķepām un iedod buchu.. kā cilvēks. Bet Bruno ir apkodis visus rajõna putnus. Putekļusūcēju nespēj sasūkt visu. Bruno ir īsts bieds manam "cāļu" sapnim.
starp visiem piepūstiem zvēriem. viens pūkains un viņš burtiski draudzējas ar bruņurupuci. Kaut kāda ķīmija viņiem. Dillei prasu " Aizbraucam Rīt uz Rīgu?"
Viņa protams "Nē!"