trešdiena, 2012. gada 18. janvāris

īrēt vāzi. īrēt pirmo stāvu.

Trešdienas ir ziedu dienas. Violets.OranŽs.Rõzā. - sit mani pret stabu, bet parādīt kaut vienu jaunkundzi, kura paliek vienaldzīga pret anemõne+ranunkulis+tulpe+narcise kopā..  Kopā īrē vienu vāzi. 

 Bet Ragavas tiek iemainītas pret spaini un kāsēj sietu. Pilis. kūkas. klasika no sniega. Jo sietā var ielikt Vairāk sniega nekā lāpstā.. un ragavu vietā, var ielikt plastikāta maisu kabatā.., kuru piestūķē ar sniegu..
Rega ir tieši no tiem suņiem, kuri - ja kāpj pāri ... uzkāpj virsū visam.. kājai,vēderam,rokai,sejai.. visam..  pat ja var apiet apkārt.. attiecīgi šajā bildē var redzēt.. MILZU Regas pēdu - made by "Virtuves Siets" un otra pēda ir iespiedusi dilli sniegā.. burtiski.. Labi gan, ka Rega nav pa-tie-si tik milzīga.

 Krāsu pavasaris. Ārā pilnīgs baltums. iekšā krāsas.
 Arī Doma atradusi sev vietu - viņa īrē pirmo stāvu.. ,patiesi nezinu nevienu lietu, kas dillē izraisītu kaut tuvu tik milzīgu sajūsmu - kā dzīvnieki.., kaut tur jau nevar nesmieties. jo lellēm jau vietas tur nav.
 Vaska puķe..., es gan tās smaržu jūtu tik tad, kad pirkstos saņurca..
 .. un pirms nedēļas jau nebija sniegs.. un podiņos pārdodas maijpuķītes. Un palodzē rasa iekš visa. Un naktī arī zied.. bez smaržas, bet zied.
 Un CibriK - krekliem par godu - tapa Cibri zaķis.