otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

pļaut kviešus

Mācos ēst spinātus. Vai cilvēks var iemācīties ēst spinātus? es divus mēnešus atpakaļ - teiktu 100% nē.., bet es ēdu.., patiesi nopērkot to iepakojumu.. es viņus apēdu nevis izmetu.. un man garšo cepti šampinjõni ar spinātu lapiņām.. Mācijos arī nedzert kafiju - lūk tur es zaudēju. Kaut mazliet māku dzert arī ūdeni jau. griezu sev melna kartõna sirdi...Dille man saka - "izgriez man blusiņu!" Blusiņa manā griezumā būtu kā liels zilonis bez ausīm, vēlāk gan noskaidrojās, ka viņa grib Bizbizmārīti.., bet es izgriezu egli, tulpi un koku. Dille negrib iet uz skolu. un dille ir slima ar temperatūru. Neko nesaprotu. Šodien viņa teica, ka viņa izaugšot liela arī bez skolas. man melno kartona sirdi neiznāca aplīmēt ar zāli, bet dillei viss iznāca. Iznāca īsts pavasaris.. , ļoti vēlos, lai viņa ir vesela un varam vilkt gumijniekus un iet uz mežu. elpot.
šī vakara sajūtas uzlabošu ar kafiju ar pienu bez cukura + šerberts.. un es jau zinu, ka ir gandrīz nakts.

3 komentāri:

  1. Par spinātiem un kafiju!!! Es arī iemācījos ēst spinātus - tur esot kaut kas labs iekšā. Varbūt pavasaris? Bez kafijas gan manis nav. Tikai tāda ēna..
    Lai Dille veseļojas!

    AtbildētDzēst
  2. Man spināti garšo, kad tos sasutinātus ar ķiplociņu iepilda omletē. Bet kafiju es īzī-pīzī spēju aizstāt ar zaļo tēju (bet īsti negribu!). Veselību Dillei un žetons par blusiņu!

    AtbildētDzēst
  3. Jā! Lai Dille vesela drīz - jo drīz.. !
    Spinātos nudien esot kaut kāds pavasaris - vai vismaz kaut kas gluži svarīgs no vitamīniem, saklausījos un mācos ēst. Bet sutinātus - ooo.. nu lūk tas jau ir kaut kāds piektais līmenis :) kad cilvēks māk ēst visādus vitamīnus un varbūt tad, kad mācēšu sev iebarot sautētus spinātus ar ķiplokiem, tad man būs īzī pīzī atmest kafiju.. vispar skan cerīgi:)

    AtbildētDzēst