ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

tulpju pļava.

trīs dzelteni tulpju pilni podiņi pārtapa pa - tulpju pļavu, kaut sākumā cerējām uz kaut ko līdzīgu olai..., bet tas tā tīri simbõliski, jo galvenais jau izdomāt stāstu.. pirms kaut ko sākt darīt... un vispār tulpe ir izturīgs zvērs.
Ienesām no kāpņu telpas visus podus, dille varonīgi tās nocirpa.. oāzes mērcēšana ir varens process, bet to gan man neizdevās nobildēt.., bet to jebkuram patīk darīt.. izmērcēt oāzi.. viņa tik maģiski mirkst..

Griezt un spraust un aplaistīt..:) un gatavs..

















un pa virsu protams .. māla ola un zaķi, kurus saveidojām jau pirms nedēļas , jo radiātõri vairs nav karsti un ilgi kalst....jo kā nu bez tiem.. katriem svētkiem - sava forma.. un tos var velnišķīgi labi apzīmēt..




un viena balõnbumba pārveidojās par pirkstu lelli..:) kaut rīt zaķis pārvērtīsies tikai par bumbu.. kuššš..... Toties kaķi.. - Kaķiem es visu piedodu mirkļos, kad viņi ļaujas sasegties un tik mīļi rotaļājas ar dilli un ļauj sevi stiept pa māju.., bet visādi citādi dilles gulta izskatās pēc milzu skabargas.. un es reizēm kļūstu nesakarīga.. - kad viņi visu lidina pa gaisu, vai paši lido un krīt virsū radot traumas ar saviem nagiem... brrr...





















nu Jā.. un patiesībā.. katram cilvēkam savu zaķi. Mazāku. lielāku - bet zaķi.

2 komentāri:

  1. man elpa aizrāvās.... :) Tādu romantisku noti padevi.

    AtbildētDzēst
  2. superīgi jaukumi - dzelteno tulpju saule, feinais zaķis un pagurušais kaķis :D

    AtbildētDzēst