pirmdiena, 2011. gada 11. jūlijs

gaisaa

Vēl ar vien Hēlija gāzes balõns stāv pie mums.. un vēl ar vien tur kaut kas iekšā ir.. kaut gan.. ja piepūš miskastes maisu.. tas gaisā neceļas... par smagu? dīvaini.. bet nu neceļas.. tāpēc sākuma doma pārtapa citā domā..

Kad pagalmam lido pāri gaisa baloni un šņāc.. suņi rej.. un Regai no viņiem bail. Viņa izturas piesardzīgi un nervõzi. Gluži tā pat, kad no šosejas atskan sirēnu skaņas.. visi gaudo.. Bet ne par to.. viss par to,ka ja vien dille savā dz.dienā jau nebūtu pavasarī pasūtijusi "gulbju balli" , es noteikti gribētu pierunāt viņu uz gaisa balõnu balli..jo visu var uztaisīt pats bērns, vecākiem vien piepūšot balõnus un aizsienot..:) un gribētu redzēt pļavu pilnu ar dilles draugiem gaisa balõnos no kartõna kastēm:)...kuras viņi paši savedojuši.
Dzeru kafiju ar pienu.. un tā kā zinu, ka ir vietas, kur govis neved laukā, bet viņām pieved ēdamo.. un viņas tur mūžam kūtī dzīvo un netiek izskrieties pļavā.. tad katru reizi lejot pienu no pakas iedomājos.. un ceru, ka pienāks diena, kad visas govis laidīs izskrieties pļavā..
Gaisaa.....

4 komentāri:

  1. Ak, cik pasakaina un brīnimiem pilna ir dilles bērnība, kā pasakā!!

    AtbildētDzēst
  2. ... un ir kāds kas no malas iemūžina šos skaistos bērnības mirkļus un izdomas :)))

    AtbildētDzēst
  3. Un man tagad gribas būt par Dilli, jo interesē, kā nez būtu, ja tos smilšmaisus nepiesietu? Vai tā kaste aizlidotu? Vai aizlidotu ar visu mani? Nē? Nu bet vai ar manu lelli aizlidotu? Un cik nez augstu/tālu lidotu?... Vai mana lelle tiktu bērniem Āfrikā tad vai tikai līdz Siguldai tiktu? Un kas notiktu ar kasti? Vai tā kādam uzveltos uz galvas?

    Kā jau minēju... Gribu bērnību.

    AtbildētDzēst
  4. tātad pēc novērojumiem.. :) bez smilšu maisiem chetri balõni nevar pacelt kasti, jo pie tās visu laiku ir pieķērusies bērna roka, un visu laiku bļauj bērna mute, ka vairāk nesies balonus, tad aizlidos kaste!!! Patiesībā dille pēc tam balõnus nosēja un skrēja ar kasti pa pagalmu:) un tēloja ka lido, lai gadījumā pa īstam neaizlidotu.., bet ja piesietu vismaz 20/30 balõnus - kaste aizlidotu :) nu hmm... Jā.. gan jau tikai līdz Siguldai, jo saule viņu sasilda un tas krīt gar zemi un Lietus nogulda arīdzan:) Tev jau ir bērnība:) Tik tev dz.dienā jāprasa, lai kāds tev uzdāvina Hēlija gāzi uz mēnesi:) un Balõnus,kurus laist gaisā ar vēstulēm, lai zinātu cik tālu tad tie nonāk:) un kuram uzkrīt uz galvas:)

    AtbildētDzēst