otrdiena, 2011. gada 13. decembris

svētku pastkartes.

Nepagāja  tie Ziemassvētki, ka pastkartes tomēr no "drukātavas" klāt..! Kaut šķita, ka viņas neizdrukās nekad. Burtiski.. 
Bet - prieks jau ļots! Jo skricelējumi uz papīra ir viens.. bet izdrukāt ar laku , mazliet otrs. Stāsts jau nemainās.
Pirmo reizi  krāsoju savu karikatūru.. ar zīmuļiem un pēc tam pludināju. Patiesi pirmo reiz apzinīgā vecumā - izmantoju vairāk par trīs krāsām..  Bet melns un balts vēl ar vien vis - vis vairāk acīm un pirkstiem tīk.
Tad nu lakstos pastkartīšu stends ir papildinājies.. ne tikai ar šīm, bet arī citām manis un arī Gundegas Muzikantes zīmējumiem , viņas zīmētā multfilma "Dzeguze un viņas 12 vīri" dillei ir topa augšgalā. un arī Ilzes Dambes zīmētās, viņas zīmējumi jau katram bērnam pazīstami.., kur bērns tur arī es. Bet visā visumā, tā kā viņas ir īsti sajūtu cilvēki, tad mūsu pastkartīšu stendā iederas pa īstam. Arī Valters pāris kartītēm par autoru ticis. Tad nu šodien ar dilli konvertosim visu iekšā un sūtīsim svētkus prom. 

3 komentāri:

  1. Nu, skaisti taču! :c)
    Piektdien atkal būs izloze, kurā es piedalīšos un, ja vinnēšu, nevienam tās nesūtīšu, bet izkarināšu ap sevi un priecāšos (kā tas bija ar vasarā vinnētajām)? ;c)

    AtbildētDzēst