ceturtdiena, 2012. gada 23. augusts

viss uz apli.

Es nebrīnītos, ja vējtverī uz logiem patiesi sāktu augt sēnes. Es priecātos.  
 Viens balts auduma baķis. Divi maisi sintapõna. = pilnīgi laimīgas un darbīgas mēs. Baltā krāsa noteikti nav praktiska - zvaigznēm , kuras zāles debesīs krāsojas zaļganām svītrām.. Bet Balto vienmēr var nokrāsot..
Un es pat nezinu, ko mēs ar tām zvaigznēm darīsim.  Visu. Jo - kamēr Tev nav kalns ar zvaigžņu spilveniem..., kā var uzzināt - ko ar tiem iesākt?
 "Tās būs manas?"
"Tavas"
" Tad es varu darīt visu, ko vien vēlos?"
"Jā..!"
 Es tiešām nebiju sajūsmā par zvaigžņu ekskursiju uz slapjo - zaļo rīta debesi. Bet ja Tev par to dod, veselu stundu bērna prieka, Un ja viņa pati stiepj un nes.. Ko man darīt? (ieslodzīt suni, kurš zog zvaigznes  - garāžā un ik pa laikam izsaukties, lai nevelk pa zemi, jo zāle ir "brīnumu " pilna)

Zīmēt ar zvaigznēm - zvaigzņotas debesis zālē.  Es nekad nebūtu likusi viņas aplī. Es pat to iedomāties nevarētu. Bet es skatos un man liekas, ka es skatos debesīs, jo tur jau ar viss uz apli.
Es rakstu. Bet dīvānā ir uzcelta zvaigžņu māja. Jāturpina šūt.

13 comments:

  1. laimīgais bērns! :)

    AtbildētDzēst
  2. Kolosālas zvaigznes un zvaigznītes! Īpaši patīk lielās zvaigznes nešanas bilde.

    AtbildētDzēst
  3. bez vārdiem..nē, ir vārds - MALAČI!!!

    AtbildētDzēst
  4. man pat trūkst vārdu, cik kolosāls zvaigžņu lietus pie jums nolijis. Man gan tas zvaigžņu aplis ar ko ne tik labu asociējas - kosī uz ES simboliku :)))
    Malači - laimīgs bērns un pilnīgi traka mamma :))) jūs abas esiet pozitīvi trakas :D

    AtbildētDzēst
  5. Lasu Tavus ierakstus un jūsmoju par fantastiskajām idejām un to, cik ļoti Tava meitiņa var būt laimīga par tik daudzām aizraujošām izklaidēm un darbiem kopā ar Tevi :)!
    Jūs abas esat tik ļoti feinas :)!

    AtbildētDzēst
  6. Inese - Nudien tur ES sibõlika, ja Tu tā pasaki, tad tiešām .. tak uz apli tur viss., bet nekas.. kurš gan pļavā Eirõpu atceras..
    Pulveri - kad citi cilvēki vaicā, kāpēc es publiceju daļu savas dzīves, tad es saku, ka lai iedvesmotu - darboties kopā ar bērnu, tam smaidam par godu. Jo es tā pat iedvesmojos no visa cita..
    Sistro - un tagad tās visas zvaigznes ir ar tonīti...:) pārvalks jāšuj katrai, ko izmazgāt.. ho hooo..

    AtbildētDzēst