sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

is in

Katrai dienai savs plāns - pat bez plānotāja.  Pat ja šķiet - varētu darīt lielo neko. Bet tad laiks velkas- velkas.. un šķiet velkamies tam līdz.  
Šī gada sākuma pirmajā naktī es izdomāju rakstīt pasaku grāmatu - par ziediem. Par ziedu vīru.., par ziediem cilvēka dzīvē.  Tad nu vai nu jāiemācās zīmēt ziedi, vai arī tos zīmēs pats ziedu vīrs.  
Iemācīties kokus. putnus. dzīvniekus un arī ziedus . Tik ziediem nav savas grāmatas. Un lakstos varētu būt sava pasaku grāmata. Bērniem. Ar vēsturisku stāstu. par ziedu vīru.. 
Bet dzijas vīrs - šodien man nopārdeva divus pāces dzijas rituļus. Labi gan, ka vairāk nebija.  Šķiet aitas līdz ar dziju iemitinājās darbistabā. 
 Tinu un pinu. Kā krītošas sniega pikas.
 Bet grīda ziedu un burtu pilna. Gaismiņu pilna.
 Man ļoti patīk, ka mums ir darbistaba. Tas bardaks , kas kādreiz bija itin visur.. tagad ir tur.  JO neviens neliek Tev(attiecīgi Tu pats sev neliec)  neko novākt, jo tā nav ne guļamistaba, ne virtuve, ne dilles istaba. Tu aiztaisi durvis un papīri, kartoni, diegi, audumi, ziedi un lapiņas,pērles un zvārguļi kopā ar skaidām paliek Tur.  Kaut kad jau sakārtosim. Kad zemi aizsniegt varēsim un esošos projektus pabeigsim.
 Burtot un bumbuļot.

 Un lampiņas uzziedēja.
 .. bet ir ir .." Love is in the air " .
 Tik mīla gaida savu uznācienu.
Un - Paldies par sauli & spēku šodienā. 

7 komentāri:

  1. Man šķiet, ka jebkuram rokdarbniekam klusībā kārojas savu darbistabu kaut vai tieši dēļ tā iemesla, lai nav katru reizi viss "jāklāj virsū" un pēc tam atkal jāvāc nost. Vienkārši piecelies un ej prom.. eh, svētlaime :)
    "In the Air" dēļ tikko ieslēdzu Phil Collins fonā :)

    AtbildētDzēst
  2. Ziemīgie Pāces bumbuļi - mmmm:)Un pašiem sava darbistaba, tas noteikti ir kaut kas burvīgs!

    AtbildētDzēst
  3. Ir labi, ka kaut kur netverami strādā tas "..is in.." un darbistaba vispār ir mega laba lieta.. :) un bumbuļi un ziedošās lampiņas.. :)

    AtbildētDzēst
  4. fantastika :)))
    A kā lampiņas uzziedēja? - tās tak jūs ar paši saziedinājāt?
    ... un vai A.Sakse drusciņ neuzmetīs lūpu par Tavu apgalvojumu, ka ziediem nav savas grāmatas...

    AtbildētDzēst
  5. Žē - katrs rokdarbnieks to ir no sirds pelnījis. Savu ūķīti. Es pat vēl neesmu aptvērusi un apdzīvojusi to, bet ko gan vairāk sākumā par grīdu, sienu, galdu un spuldzīgi vajag:)
    Biete- Jā.. un vēl foršāk, ka visi kopā arī to varam pielietot.
    Ilze - tas " is in" drīz iziez ielāaas.
    Inese - tiešām. Ak, TIEšām:) Sakse - visu cieņu.. es par tām pavisam aizmirsusi, lai piedod man viņa, kaut konkurēt ar viņas pasakām man neizdotos:) Bet jāsameklē rokās tā grāmata.. tikai caur miglu kaut ko atceros:) kaut ko skaistu, bet miglā:)

    AtbildētDzēst
  6. vienu rītu skumīgi braucu uz darbu un Lakstos logā ieraudzīju šo meistardarbu - smaids plecu platumā, jo nemaz negaidīju to tur ieraudzīt, biju domājusi, ka tas kādam pasākumam :)))
    Paldies par prieku, ko radāt!!! :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu zin kā.. kas gan cits aukstā laikā sildīs ielu, ja ne Mīla?:) pat ja ne latviešu valodā... :) bet prieks par prieku:) patiesi:)

      Dzēst