svētdiena, 2013. gada 3. februāris

nakts vai diena.

Nu par to tradīciju, vai dabas māņticību.. Kādu stārķi ieraugi - tā vasaru pavadi.. Un pērnajā pavasarī - mans pirmais stārķis mani atstāja ar vaļēju, ēdošu muti. Pirmais stārķis.
 Zinu, ka ir cilvēki, kuri neatceras pirmā taureņa krāsu un nemeklē pirmās zaķskābenes un negaida stārķus. Bet es ticu. Man patīk gaidīt un es meklēju sev svarīgo .
Tad nu es zinu, ko nozīmē redzēt pirmo stārķi - tad kad vēl neviens cits to nav redzējis.. un nevis vienkārši redzēt, bet redzēt caur virtuves logu, caur kuru parasti var redzēt - NEKO.(izņemot tāl tālu kaimiņtantes mazdārziņa mājiņas jumtu ,caur plūmes kokiem un citiem krūmiem un egli ar vārnām galotnē, protams tas ir daudz, bet nekad nemainās) .
Nakts ar dienu sajukusi , bet tikai tāpēc, ka vairs nav svarīgi - vai ir diena , vai nakts - bet mēs visi esam kopā un mājās. Un mēs esam vairāk kā pirms nedēļas. Un pat ja, kāds teiks , ka dilli es neizlēju Ziemassvētku laimītēs.. un mazmazītiņo neatnesa man stārķis, Viņš no pasaules norises noteikti nesaprot neko .
Es vienkārši burtiski ticu visādiem brīnumiem, kuri pastāsta Tev kaut ko - pirms Tu pats to uzzini.
Paldies- stārķim.
Dille prasīja, lai izlasu - to, ko uzrakstīju.. , beigās viņa teica, lai uzrakstot ka - "jāsaka - Paldies, Dieviņam" , jo ilgi un dikti vēl pirms stārķa, dille vakaros Dieviņam lūdza - sev māsiņu. Un brīnumi notiek. Katrs tic saviem. Kaut vēl pirms uz pirkstiem skaitāmām dienām.. mēs nezinājām, ko tad mums tas stārķis ar Dieviņu sagādājis.
Paldies.

35 komentāri:

  1. Dikti jau nu gaidīju šo ziņu - paties'!!! No sirds sveicu ar četratnes statusa iegūšanu. Lai mazais civēciņs aug mīļots, auklēts, radoši stimulēts utt., nu bet pie Tevis jau savādāk noteikti nemaz nevar būt! Un mammai pietiekami daudz miega un izturības arī taču jānovēl! Dilli sveicu vecākās māsas kārtā pārejot!

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu, brīnišķīga ziņa! :) Lai jums visiem viss labi!

    AtbildētDzēst
  3. Cik brīnišķīga ziņa!Lai jums visiem veselība un mīlestība!!!

    AtbildētDzēst
  4. Skaista ziņa :) apsveicu jūs visus ar jauno situāciju! Nesaprotu pat kā, bet tāda aizdoma man bija radusies no pēdējiem ierakstiem

    AtbildētDzēst
  5. Šodien staigājot blogu pasaulē, domāju, ka noteikti jāatrod tas blogs, nu tas, ar pūcītes zīmodziņu. Atradu. Pierakstījos lasītajos, lai nepazūd. Un re, kāda ziņa! Lai jums mīļa un sirsnīga dzīvošana!

    AtbildētDzēst
  6. ek kāds liels prieks par jums visiem, nu jau četriem. :))) sveicu :D

    AtbildētDzēst
  7. ..saskrēja asaras, nodevīgās, atgādinot par to dienu pirms kāda gada pusotra, kad līdzīga bilde bija bildējama mūsmājās..(un nu jau lielas, ļoti lielas, šķiet abas meituces)..augat arī jūs visi - nu jau četri..smaidoši, brīvi un cits citu mīloši..

    AtbildētDzēst
  8. kāds neizsakāms prieks lasīt šo ziņu - un bilde dievīga :))) Lai prieki nebeidzas jūsmājās... no sirds sveicu ar lielo notikumu :)))

    AtbildētDzēst
  9. Cik skaisti jaunumi Jūsmājās!
    No sirds apsveicu!!! :) :) :)

    AtbildētDzēst
  10. Cik gan mazs var būt tāds cilvēkbērns :) Cik brīnišķīgi :) Apsveicu, un paldies visiem, kam vien var pateikt paldies :)

    AtbildētDzēst
  11. Burvīgi jaunumi :)
    Lai priecīgi, veselīgi, laimīgi...

    AtbildētDzēst
  12. ļoti mīlu jūsu rakstus, bildes!!! Tāpēc no sirds apsveicu ar šo brīnumaino Notikumu!

    AtbildētDzēst
  13. No visas sirds priecājos un apsveicu! :)

    AtbildētDzēst
  14. Cik Brīnišķīga ziņa!!!! Lai jums visiem daudz daudz mīlestības un prieka!!!

    AtbildētDzēst
  15. Patiešām prieks šo ziņu izlasot. Prieks par jums visiem, par Dilli un Tevi, un mazo, un pirmo stārķi, un ticību brīnumiem, un klusi sajusto sajūtu. Lai veselība visiem!!! Laimi jūs paši mākat uzburt un izjust. Lai veselība!

    AtbildētDzēst
  16. Prieks par Jums un vēl vienu mazo brīnumu, kurš augs radošā, interesantā un brīnumiem pilnā ģimenē.

    AtbildētDzēst
  17. Cik jauki jaunumi! Un cik labs stārķis jūsu pusē:))) Lai jums visiem prieka pilni mirkļi, daudz mīļuma un pilna māja smieklu!!!!!

    AtbildētDzēst
  18. Eku - beku - buc! - un burvju ģimene no cepures izvilkusi vienu mazu pārsteigumu! Lai laimīgi!

    AtbildētDzēst
  19. Ļoti labi un ļoti sirsnīgi apsveicu :) Cik mazītiņš tāds bērniņš tomēr ir :)

    AtbildētDzēst
  20. Tā bilde!!!!!!! Paldies par bildi! Ceru, ka nu vari elpot un uzelpot. Un gulēt?... Jūs visi beidzot esat satikušies! Ak, cik tas ir foršs, vienreizējs un neatkārtojams mirklis un laiks!... Veselību un daudz miega. Un braukt ar riteni... un peldēt... Dilles dāvana joprojām gaida ceļu uz Rīgu. Eju cept tās karbonādes Valteram... Ko tev kārojas? :)

    AtbildētDzēst
  21. Cik ļoti es gaidīju šo ziņu! Paldies par skaisto bildi un arī par stārķiem (lidojošiem stārķiem es nudien ticu)! Lai skaisti un neaizmirstami šie pirmie satikšanās brīži! Un pats galvenais (nu vismaz man šobrīd tas liekas galvenais), lai mazulim salds un labs nakts miegs :)
    Sveicieni Jums visiem četriem no mums, īpaši no Cilvēka Mazuļa un vēl mazākā Cilvēka Mazuļa :)

    AtbildētDzēst
  22. Pievienojamies sveicieniem un vēlējumiem! Burvīga bilde!

    AtbildētDzēst
  23. Brīnišķīgi, brīnišķīgi, brīnišķīgi!!!
    Daudz mīlestības!!!

    AtbildētDzēst
  24. Ticībā ir spēks! Tāpēc prieks, prieks un vēlreiz prieks! Un nebeidzama cilvēkmīlestība.....

    AtbildētDzēst
  25. No sirds apsveicu jūs visus!!! Bilde ļoti, ļoti feina!

    AtbildētDzēst
  26. Ai,ai - brīnišķīgā jaukā ziņa ir sagaidīta! Es arī ticu stārķim un tam, ka maza bērna vakara lūgšanas piepildās - pasaule taču ir brīnumu pilna!

    AtbildētDzēst
  27. Mīļi jo mīļi sveicieni LAIMĪGAJIEM arī no MĀ!

    AtbildētDzēst
  28. sirsnīgi apsveicu ar mazo brīnumu..

    AtbildētDzēst
  29. Cik jauka ziņa!!! Ļoti priecājos par Jums un vēlu daudz, daudz brīnišķīgu mirkļu kopā!

    AtbildētDzēst
  30. Paldies par svecieniem & vēlējumiem:)
    Paldies:)

    AtbildētDzēst
  31. Mīļi, mīļi, no visas sirds sveicu jūs ar šo brīnišķīgo LAIMI!! :* Lai priecīgas dienas un mierīgas naktis, lai pacietība pārpārēm un enerģijas netrūkst! Mūsu stārķa nesumiņam rīt jau būs 1. mēneša jubileja :) Skaujam cieši,cieši, un bučojam! Lai veseli visi.
    Te Aija (pai!) :)

    AtbildētDzēst
  32. Paldies Dievinam!
    Es vairaak neuzdrosinos neko teikt par so mazo briinuminu (atvainojos par rakstiibu)

    AtbildētDzēst
  33. Daudz, daudz laimes Dzimšanas dienā! Ļoti priecājos līdzi, jau kopš vasaras, kad tikāmies Piebalgā! Lai viss ļoti labi!

    AtbildētDzēst