svētdiena, 2014. gada 30. marts

Loterija. Dāvana. Prieks.

Ripot pēc sniegpulksteņiem. Patiesībā pirms šī pagalma.. es nezināju, ka ir pagalmi, kuros neaug sniegpulksteņi. Nu neviens. 
Excel - es nebiju atvērusi gadus - 6 noteikti! Viss kā no jauna. Bet pamazām.. Un tad tīri nejauši.. prātā ienāca doma par Loteriju. Nu domājot par pircēju prieku.
 Es atceros, ka "Loterijas" namiņā pie Vērmanes dārza - bija iespējams nopirkt kaut ko līdzīgu.. Un uzreiz dabūt to, ko vinnēji... Māmiņa stāsta, ka to sauca par Loteriju Sprints.
 Nevienas tukšas lozes.
 Griezt un locīt. Locīt un griezt. Skaitīt.
 Kniedētājs? Vai tā to aparātu sauc? Saspiedējs?
 Dille liek "tapiņas" - es saspiežu.
 Pa dienu ejot ārā no mājas - pamanu, ka uz manām skriešanas kedām zīmīte "Rokiju satiksi pa ceļam".. No rīta māmiņa domāja, ka es esmu aizgulējusies un paņēma Rokiju līdz uz mežu. Bet es jau sen biju mājās no skrējiena ar visu suni. Suns tika pastaigā x2.  Laimīgais. Bet es sasmējos par zīmīti.
 Un reizēm ir kaut kas jādāvina bērniem. Nu bērniem , kuri ir dilles draugi un , kuri uzaicina viņu uz kādu ballīti. Tas nenotiek bieži, bet kad notiek, tad ar prieku domājam - "Ko nu?"
 Tad nu Veikals Kurši piedāvā alternatīvas iespējas. Gājām pēc krāsu toņiem un otām & papīra ruļļiem.
 Manuprāt Lieliska dāvana! Lieliska! Toņus ar dilli esam atzinuši par vislabākajiem ikdienā.. krāsojot papīrus , sienas, kokus, podiņus,plakātus , zīmējumus, objektus... nu jebko!
 Un bez rullīša nekā..  un spainīši, lai ir kur likt.
 Bet kamēr dille ballējās.. Es turpināju locīt.. Ozoliņš burtiski nozaga ideju no mana galda & galvas un jau paspēja izsūtīt tautās, pirms viss pabeigts un realizēts.
 Bet es ar nopietnākiem aparātiem, lai šūtu "gaisu & papīru"
 Gatavs!
 Pa īstam gatavs! Otrdien noteikti Loterija arī sāks darboties pie katra pirkuma veikšanas pirmajiem 100 pircējiem. Visas loooozes pilnas!


6 komentāri:

  1. Ak, būtu man tā Rīga tuvāk, nopirktu Lakstos smaržīgu hiacinti un loterijā vinnētu - kartiņu! Bet nu nekas, pašai savi laksti - sniegpulksteņi ir, pāris krokusi arī zied, tulpēm kārtīgi saaugušas lapas un citi arī aug, spraucas, zaļo. Šodienas pastaigā savācu veselu sniegpulksteņu galeriju - acubildes. Arī datorā esmu saskatījusies, būtu man tā pirkstu veiklība uz zīmēšanu un gleznošanu, bet man tik - uz burtiem...
    Dāvana - Lieliska!!!

    AtbildētDzēst
  2. Superīgi - i loterija, ir dāvanu spaiņi :)))
    A suns gan Tev viltībnieks, pat neatzinās, ka jau bijis izstaigāties :)

    AtbildētDzēst
  3. Es ta ari velreiz skali nepateicu, ka kartinas ir pienakusas, mani iepriecinajusas, dirz ari citus prieces un vaciesiem radis, ka latviesi mak! Paldies!!! http://paeglisi.wordpress.com/2014/03/26/divi-parsteigumi-zwei-uberraschungen/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. piedodiet par varda "driz" gandriz vai nepieklajigo kludu :D

      Dzēst
  4. Varena dāvana :)) - no Sirds izpausties un radīt mākslu Pavasarim! Superīgi, ka Jūs savu radošo garu tā organiski padodiet tālāk. :)
    Lai priecīga nedēļa!

    AtbildētDzēst