sestdiena, 2014. gada 24. maijs

Dadzis un neierakstītie vārdi.

Līdz ar manām regulārām "ārpus mājas" darba gaitām, kurās dille nevis ir aizbraukusi brīvdienās uz laukiem(kuru vairs nav) , bet izjūt manu prombūtni arī ikdienā - viņa atšķirībā no mazās māsas to izpauž burtiski ar savām dadža īpašībām. Pielīp.  Bet būt darbā ar "pielīp" faktoru - patiesi nav viegli, nu attiecīgi tas ir tā pat kā strādāt no mājām. Tikai bērns visu laiku prasa " vai mēs drīz iesim ēst?" un "es jau atkal gribu ēst...!" ... Bet tā nu tas ir un paldies Dievam pēc skoliņas noilgojās un šonedēļ jau bija pārgājis "gribu, gribu ar Tevi uz darbu" un "jūtos slima & saslimst ar" sindroooms.. 
 Visādi putni. Flamingo vēl ar vien dzīvo ap mums. Viņu spalvās gan zelts iemidzējies.. un bronza ar!
 Bet šis putns - dzīvo audumu bāzē  ...  Ar savu glezniņu par mīlestību pie sienas. Mīlīgi. Ļoti.
 Ričards.
 "feju vakariņām" gatavoties..  Katram sava vīzija. Un to visu apvienot, nemaz nav viegli.

 Bet traukus mazgāt tiešām nebija jēgas, jo enerģijas un vēlmes salikt uz šiem traukiem , kad tas ēdamais bij atbraucis un uzklāt galdu posms pienācis - .. Man noteikti nebija . Un baltie trauki jau šķita, ka ir tīri tā neko.
 Skrūvēt un karināt, vinķelēt un pa vidam vēl arī atcerēties, ka ir darbs ārpus pagalma. Bet trenniņš lielisks un mācībstunda neatsverama. Jo tikai tā var uzzināt, kā ko cik..
 Ziedu plaukšanas sprādziens notiek siltumā. Bums. Un vaļā.
 Katram savs darbiņš. Gan izspēlēties, gan pēc tam salikt pa vietām.
 Un atrast to īsto vietu.

 Bet visā visumā.. ja tā nopietni.. tad floristikā - virteņu tīšana ir manā CV ar trekniem burtiem, jo esmu tinusi no visa, visa un ļooooooti daudz.. priedes, ģipsenes, eikalipti,ozolzari..dadži un citi pļavu augi..
 Spēju to darīt arī pastiprinātos slodzes apstākļos :).
 Domāju, kur palikušas abažūru šūšanas un tapināšanas bildes, bet tās jau tapa naktīs.. tāpēc laikam arī bildes izpalika..  Tad nu tikai gala rezultātu var apskatīt. Bet lepna bez gala. Jo šūšana nav mana stiprā puse, jo taisnu līniju nošūt es nemāku.
 Vairāk bildes no ballītes dekorācijām var redzēt www.augumaja.lv


Bet Neierakstīto vārdu svētki patiesi ir īpaši, jo dilles tak jāsvin godam..:) Un draugi dillei vēl ar vien lieliski.. Knibināties nebaidās!
 Un izrādās - kas tik tur nedzīvo.
 Paldies par - vakariņām! Un vislielākais - Paldies par palīdzību naksnīgā dekorāciju novākšanā - labprātīgā! Tā nebija noticis šķiet - nekad... Un tas notiek tik ātri, ja to dara vairāk par diviem cilvēkiem.


4 komentāri: