sestdiena, 2012. gada 4. februāris

es krāsotu pelēku.

Tik milzīgi logi.  Baltā krāsa un gaisma - par mākoņiem un putniem - burtiski liek domāt. sapņot. 
 Ciemoties Dizaina Fabrikā. Ja man kādreiz būs deju ballīte iekš pilsētas - tad tieši Tur. Balts plašums. Tieši tāds, lai dejotu, justu.
Matos dzīvo elektrība. Sausā gaisā viņiem pat pieskarties nedrīkst - pārvilkt džemperi pār galvu nav vēlams, par kleitām sintētiskām nerunājot.
 Kāds ir īstais vecums, lai iemācītos pacietību? Divdesmit septiņi. Divdesmit astoņi. vai Četri. Bet atmiņu failā  " vecāku darba kolēģi" - dillei sāk veidoties pozitīvas aizpildītas lapas. Paslēpes.Ķerstiņi. Palīdzēt un traucēt strādāt - augu mājas staltajiem puišiem. Es tikai vēroju. Un cenšos neiesaistīties cik vien iespējams.
 Makšķerēšanas aukla. Viens mezgliņš un tad viens dubultais. Un es to paveicu. Un nav viegli kaut ko paveikt, lai nesaņemtu kritiku. Bargu un skaļu. Bet es paveicu. Un Mīla Parīzē karājās pie debesīm.
 Bet zem manām priekabiksēm ir zeķubikses. Patiesībā, ja nebūtu šo bikšu - es staigātu vai nu zeķubiksēs un kleitās .. vai biksēs bez zeķbiksēm.. un attiecīgi - saltu. Bet man ir. Un man ir mazliet siltāk. Par -23 un "pieturā gaidīt autobusu" - te neiet runa. Jo tur jebkuram auksti. Lai kas būtu uzvilkts.
 Divas mazas mīlestības.Mīlu. un viņas mīl.
 Dzeltens pūkaini - ziedošs mākonis - Mimoza. Tūkstošiem mazu saulīšu.
 Bet beigu beigās galdi bij uzklāti, picas onkuls atbrauca... mūs pabaroja.. izslēdzām gaismas un prom, pa gultām.
Parīzē esmu bijusi. Tur nopirku baltu masku - un apzīmēju, aprakstīju ar visu, ko redzēju, dzirdēju.. un Parīzē ir daudz draudzīgu suņu, putnu un cilvēku - un gardi kruasāni . un Dievīgi balkõni.
Es savu "Love & Paris" krāsotu pelēku. Un ne tāpēc, ka Tā ir drūma krāsa.. bet tā ir mana mīļākā.

4 komentāri:

  1. oo,kā es saprotu! es pēdējā laikā jūtos tik labi iekš balta, pelēka un tumši brūna. un tur ir tāds svaigums un īstums! esmu pinterestā savakusi veselu materailau lerumu ar šim krāsām interjerā (un ne tikai) un katru reizi paskatoties sapriecājos, ka cerams tā driz izskatisies manās mājās. pašpieteikamibas krāsas manuprat:)!

    AtbildētDzēst
  2. tā kaut kā:) http://pinterest.com/pin/43769427598160397/

    AtbildētDzēst
  3. Laura - Tie interjeri ir sireāli:))Dievinu koka grīdas, koka logus.. daudz gaismas par adītiem gariem gultas pārvalkiem + šūtiem..nerunājt.. Tu jau krāso visu un šuj? Kaut mūsmājās valda tieši baltie un koka toņi..- ikdienā, kad valda haoss un darbība.. baltā krāsa tik superīgi norāda uz to ka viņa pieprasa kārtību:)

    AtbildētDzēst
  4. nu daļa no tā visa man ir, zinu arī par baltās krāsas prasīgumu, bet man tas patīk. jo sirdī esmu perfekcioniste, bet darbibā haotiķe:D tad nu patik ļoti ka kaut kas tāds, kas liek saņemties. mana lielākā problēma ir kur glabāt visu- mantas, lietas, drēbes, lai būtu viegli pieejamas, bet netraucētu skatam un brivibai:D

    AtbildētDzēst